Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.05.2004, 09:48   #141
FaJnA
Guest

Domyślnie

Delores od.III

mieszkała w bloku.Miała co prawda malutkie mieszkanko ale za to bardzo ładne.

potem musieliśmy się pożegnac

w domu ,tak jak sie spodziewałem ,naskoczyła na mnie Hana.Gadała coś ze bardzo opuściłem sie w nauce,ze rodzice beda wsciekli i zebym skończył z Delores.Śmieszna jest...teraz skończyć???Dopiero sie zaczyna...

każdy dzień spędzałem z Delores,była jedyną bliska mi osobą.

az pewnego dnia zobaczyłem ją z innym,nie byłem na nią zły tylko na tego chłopaka

chciałem mu dołożyć

ale nie miałem szans

Delores powiedziała,żebym do niej dzisiaj przyszedł,a ona mi wszystko wytłumaczy...

C.D.N

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.05.2004, 17:45   #142
FaJnA
Guest

Domyślnie

Fajnie ze niektorym podoba sie moje fotostory..dzięki.. to zachęca do dalszej pracy ^_^

Delores od.IV - ostatni

przyszedłem do niej, tak jak prosiła.Ale nie wytłumaczyła mi się, strasznie plątała się w słowach i mówiła bez sensu

ale cóż miałem zrobić..wybaczyłem jej..jak mogłem tego nie zrobić kiedy powiedziła mi ,że mnie kocha ?

następnego dnia chciałem się z nią spotkać lecz nie odbierała telefonu.W domu także jej nie było...nie odzywała sie przez jakiś miesiac...szukałem jej wszedzie i nic..załamałem sie

aż któregoś dnia zapytałem się jej sąsiadki z naprzeciwka co się z nią stało
- no jakto co wyprowadziła się jakiś miesiąc temu
- ale dlaczego, gdzie ona teraz jest?
- to pan nie wie?Wyszła za mąż za jakiegos przystojniaka...teraz mają miesiąc miodowy...śliczny ten jej mąż, farta ma dziewczyna...
- ssssłucham, jak to wyszłaza mąż? (nie wierzyłem, ona nie mogła tego zrobic,przeciez mnie kochała!)
- no tak za maż wyszła..a pan to pewnie jej brat?Mówiła ze może jej pan szukać...

nie chciałem tego więcej słuchać..wybiegłem z bloku i zrobiło mi się słabo...widziałem tylko jedno wyjście...nie moge już żyć...nie bez Delores...

zapewniam was ze to co zrobiłem ,zrobiłem z pelna swiadomością...i nie żałuje...wiem ze Delores zabawiła sie moim kosztem,ale ja ją naprawde kochałem...ponad wszystko... (jakby co to przedawkował silny lek )

THE END

stare 03.05.2004, 19:18   #143
SWAT
Guest

Domyślnie

rospoczynam prace nad fotostory moje życie będzie ono opowiadało o życiu zwykłego chłopca (a może nie) o jego wzlotach i upadkach itp. pszewidywana ilość odcinków 40

stare 03.05.2004, 19:20   #144
Shady
Guest

Domyślnie

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM zrobie fotostory o o facecie i o jego piesku czemu na to wczesniej nie wpadlem .......... no tak nie chcialo mi sie

stare 04.05.2004, 16:12   #145
Olciaa
Guest

Domyślnie

Proszę państwa...

PROLOG

Od tego się zaczęło... Parę wylanych łez, zepsutych kontaktów... Potem coraz więcej łez i rozbite lustra... Aż w końcu miną rok, kolejny i jeszcze kolejny... Każdy taki sam... Chociaż koszmar tamtych nocy zdawał się minąć, to jednak wspomnienia pozostały... Nie da wymazać się z pamięci złych chwil... Są one zapisane ołówkiem, którego nie zmarze żadna gumka... Kolejne jedynki w skzole i coraz większe prawdopodobieństwo zostania w klasie, odcięcia się od swych największych przyjaciół... Z rzuconego plecaka wypadła kolejna taka kartka...

C.d.n...

stare 04.05.2004, 17:33   #146
.:GGA:.
Guest

Domyślnie

TEMAT OCZYSZCZONY

Z dwudziestu kilku stron pozostało 10... Widzicie, ile zajęły wasze komentarze? <_< Jeszcze raz przypominam, że temat służy do przedstawiania fotoopowieści (i ewentualnie zapowiedzi), a nie do komentowania ich! :ph34r: A więc wszystkie komentarze wysyłajcie na PM do twórców opowieści!!! :ph34r:

~*~
Pomoc:
Krok po kroku- Jak umieścić obrazek w poście?

Daily Updates- mnóstwo linków do ciekawych dodatków!

Co gdzie wgrać?!

stare 08.05.2004, 17:46   #147
agatka678
Guest

Domyślnie

Teraz czas na mnie.
Kng fajne fotostory.
Odc.1 Takie jest życie kobiety.
Był sobie Robert Kowalski.Miał 25 lat i mieszkał w niedużym domu.Był bezrobotnym, ponieważ dostał 20000 spadku po wujku.

Pewnego razu poznał Iwonę Kwiatkowską, nową sąsiadkę.Miała ona 23 lata.

Robert zaprosił Iwonę do sibie na obiad.Rozmawiałi o ciekawych filmach, książkach i sporcie.

Robert był tak nią zachwycony że ją pocałował i poprosił o rękę.

Iwona zgodziła się.Razem tworzyli zgraną parę.W końcu urodziło im się dziecko.Dziewczynkę nazwali Weronika.

Wreszcie urosła z niemowlaka.

Taki jest wstęp do fotostory ,,Takie jest życie kobiety''
Ciąg dalszy nastąpi.
A w nim:
-Kowalscy zawierają nowe znajomości
-będzie dużo zdrady i kłamstwa
I wiele rzeczy.
Obejrzyjcie sami!!!

stare 09.05.2004, 11:49   #148
Matt_13
Guest

Domyślnie

Odc. 1 'Pamiętnik "Zwykłego" Sima.'

01.05.2004r
Siema. Jestem Dominik (to ten w czrwono białej bluzie). Mam 17 lat. przeprowadziłem się tu z rodzicami i siostrą, Karoliną z SimCity, bo tata stracił pracę. A wszystko przez tą głupią maszynę do produkcji papieru toaletowego. Tam pracował tata i jak podszedł to niechcący wsadził tam długopis (pod tą maszynę) i się zepsuła maszyna, a papier eksplodował i musiałem z ojcem całe miasto sprzątać. No ale teraz zacznam nowe życie.

Oto ten dom, w którym zacznę nowe życie. Już trochę wyremontowany, bo mama dostała z pracy (pollicjantką była) 40 000 $. No i super!!!!!

C.D.N. a w nim:
1. Dominik pozna Monikę.
2. Karolina opowie Monice, co kiedyś przytrafiło się jej bratu (gdy miał cztery lata).
3. I wiele innych rzeczy.

I co podoba sie wam moje fotostory? Wiem, że początek jest trochę nudny, ale nie mogłem napisać więcej, bo dopiero stworzyłem tą rodzinę. Może jutro będzie 2. odcinek

stare 09.05.2004, 17:32   #149
cornelia
Guest

Domyślnie

Jakby ktoś chciał zobaczyć moje fotostory http://luckyy.friko.pl zapraszam!

stare 12.05.2004, 13:25   #150
Matt_13
Guest

Domyślnie

siema. Co do mojego fotostory, to praca wstrzymana ponieważ moja siostra wykasowała mi rodzinkę i całą planszę. Dlatego zrobię nowe Fotstory pt. "Inna" Już jutro pierwszy odcinek. dlaczego ostatnio jest tak mało ludzi na forum? Moja gg: 2887418
Narazie. Jeśli macie jakieś pomysły na footostory to piszcie.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości)

Zasady Postowania