![]() |
#672 |
Guest
|
![]()
Nyśka, jak sie ma dwa smoki w tej zagrodzie to one sa same dla siebie towarzystwem i nie odchodza, pozatym co za problem wlozyc do tej zagrody od czasu do czasu sima zeby sie z nimi pobawil
![]() Mikebal, to bylo juz wiele razy mowione <_< ale napisze - smoki( a wlasciwie smocze jajo) kupuje sie w abrakadabrowie u Wampirzycy Wiki... |
![]() |
#673 |
Guest
|
![]()
Ja miałam smoka zielonego i żółtego. (słabo nie)
![]() |
![]() |
#674 |
Reputacja: 9
|
![]()
Jeeezu ile razy trzeba mowic nie ma zielonych smokow!! Jest zolto-zielony!!!
#675 |
Guest
|
![]()
A smok cos podpalil i stalo tez dziecko i dziecko sie nie spalilo....Dlaczego?? Sie male boabsy nie pala??
|
![]() |
#676 |
Guest
|
![]()
mose bylo niesmiertelne...
![]() ![]() ![]() A to wiadomosc dla niektorych: NIE MA ZIELONYCH SMOKOW!! <_< |
![]() |
#677 |
Reputacja: 9
|
![]()
no wlasnie zielonych i niebieskich.Boosh wkurza mnie ze pisane bylo to tu 1000 razy a tu nagle ktos wyskakuje z takim tekstem ze ma albo mial zielonego smoka <_<
#678 |
Guest
|
![]()
a może rzeczywiście są zielone smoki? albo ktoś tu kolorów nie rozróżnia
![]() ![]() oto one ![]() ![]() pożerają tony żonkili (inne kfiatuski też, byle nie doniczkowe) na początku trzymałam je w zagrodzie takiej ze sztachetek ale jak zaczęly ją podpalać musiałam wymienić na inną, bo z tamtej żeby to było mało, uciekały skubane jedne - jedną taką ucieczkę przepłaciłam stratą jacuzzii!! a ja się upieram ze to jakiego smoka będziemy mieli to kwestia przypadku!! nic nie robiłam przy tych jajach tylko jedno przewróciłam i pokołysałam (i wyszedł czerwony) o fioletowym zapomniałam i się wykluł sam, a żólty dostawał music non stop ![]() więc te całe przepisy to lipa... a może.. jeśli za każdym razem wam działają to sorry ![]() |
![]() |
#679 |
Guest
|
![]()
Widzę że mieszkają twoi simowie w Nawiedzonym Uroczysku( Nareszczie pamiętam nazwę)Fadne i fajne zdjątko.No i oczywiście żw wszystkie smoki są śłiczne.Ciekawe kiedy inni zmądrzeją i dowiedzą się że zielone smoki nie istnieją...może...za 1000 lat alb i dłużej :lol:
![]() |
![]() |
#680 |
Guest
|
![]()
jak mozna miec smoka?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 73 (0 użytkownik(ów) i 73 gości) | |
|
|