![]() |
#81 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Aha spróbuję, mam 50% 3 poziomu wizy. Pojadę jeszcze raz do Egiptu, tylko mam nadzieję, że już mi się ta gra odwiesiła i Ci ludzie przestali być na tym moście... ehhh
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
mam problem jestem w chinach i jest misja z tym młotem rozmawiałem z kim się da i poszedłem do tej świątyni czegoś tam w podziemiach połaziłem troche i już nie ma co robić bo tak gdzie jeszcze nie byłem to są te wielkie głazy a to przeciez misja na młot który rozwala te głazy niech ktoś mi rozpisze pliss
|
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Mam misję aby w świątyni królowej hatszepsut przynieść więcej wskazówek z kwater służby... chodzę po tych kwaterach w skrzyni był tylko diament a w dziurze jakiś relikt i zadanie nie jest wykonane, jak przejść tą misję ?
Ktoś wcześniej napisałam, że powinnam zbadać ściany, ale jak na nie klikam to pokazuje się brak dostępnych interakcji o co chodzi ? ![]() Ok juz mam coś mi się chyba zawiesiło na chwilę... ehhh
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 07.12.2009 - 20:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Do tej pory mam problemy z jednym rodzajem misji - dotyczącym robali różnego rodzaju. Albo w ogóle się nie pojawiają, nawet jak wytrwale kilka dni czekam i obserwuję wyznaczone miejsca. Albo, jak wydarzyło mi się we Francji, miałam znaleźć Jasnożuka (chyba tak się nazywał) i przywieźć go do Egiptu. Zamiast niego pojawiał się Toniak Żebarkowaty. Gdy go zbierałam "zaliczało go" normalnie jako tego Jasnożuka. Ale w Egipcie okazywało się, że jednak misję mam dalej niewypełnioną.
Jeżeli chodzi o Topór Pangu, to za pierwszym razem w ogóle nie mogłam go znaleźć i myślałam, że utknęłam. Okazało się, że to błąd i topór nie wyświetlał się w należytym miejscu. Za drugim razem było ok - bardzo łatwo go odszukać. |
![]() |
![]() |
#87 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
No właśnie nie, to była moja pierwsza tego typu misja. Udało mi się go zdobyć dopiero drugim Simem
![]() Tak na marginesie, to dzisiaj nieoczekiwanie topór zniknął mi z plecaka (jak nie urok, to...). |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Moim problemem są Chiny. Muszę pokonać Dong Huo a nigdzie nie mogę go znaleźć. Pomóżcie bo już się denerwuje.
A i jeszcze jedno. Jestem w sfinksie, medytuje przed tym posagiem i nic :/ Ostatnio edytowane przez Swan : 10.12.2009 - 13:02 Powód: A może tak opcja "edytuj"? |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Ja mam taki problem: Aktualnie jestem w Chinach przy 2 albo 3 misji nie pamiętam dokładnie w każdym razie chodzi o tą ze smoczą paszczą doszedłem do celu gdzie trzeba znaleźć jakiś relikt w okolicach grobowca i nie mogę go znaleźć. Czy ktoś wie gdzie on jest położony?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|