![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bryła jak zwykle prosta, nic specjalnego, ogród nieco pusty, tak samo w środku. Ale rodzina która zamieszkuje ten dom lubi dużo pustej przestrzeni.
Bryła i ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rzuty ![]() ![]() ![]() kuchnia ![]() salon ![]() ![]() ![]() łazienka ![]() piętro ![]() ![]() łazienka na piętrze ![]() ![]() sypialnia rodziców ![]() ![]() pokój dziecka ![]() ![]() ![]() bardzo pusta piwnica ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Skoro według Ciebie nie udany, to po co wstawiasz go na forum?
![]() Ale całkiem taki nieudany, to on nie jest ![]() Ale zastrzezenia: - bryła wydaje mi sie jakby robiona przez siłę - nie cierpię, jak okna są tak porozrzucane po całej ścianie (chodzi mi o tył domu) - ten garaż, to chyba nie najlepszy pomysł - dużo kontrastów, np. dom ogólnie nowoczesny, ogród klasyczny - pusta piwnica (wg. powinien w niej panowan najwiekszy bajzer ![]() Ale są też dobre storny - fajne łazienki, obydwie. Ładnie spasowane kolorystycznie - pokój dziecka też bardzo mi się podoba - otwarta i przyjemna kuchnia ogółem: 7 pozdrawiam
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawy domek ;p
Nie podoba mi się bryła, położenie okien i otoczenie domu Środek jest fajny, bo wszystko jest tak luzacko ułożone w dosyć małej przestrzeni;p W piwnicy troche pusto ale OK 7/10 ;]
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Cud, miód i orzeszki
A mnie się podoba ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryla i ogrod super.
Wnetrza tez..raany ten pokoj dziecka jest super ![]() 10/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Kuchnia i łazienka całkiem fajna. Pokój dziecięcy strasznie zagracony, a hol pusty. Ogólnie jest ok. 5/10
|
![]() |
#7 |
|
![]()
Z zewnątrz domek się ładnie prezentuje, lecz nie za bardzo przypadło mi do gustu wnętrze. Może i ta rodzina lubi pustkę, ale po prostu mi się nie podoba. Wyjątkiem stanowi łazienka, gdyż bardzo mnie zauroczyła, aż miło by było się w takiej umyć
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Łazienka i pokój dziecka jest cudne. Podoba mi się umiejscowienie garażu. Reszta też mi się podoba ale nie aż tak. Piwnica za duża a bryła... no taka klockowata.
8/10
#9 |
|
![]()
Mam kilka plusów i minusów:
+Bardzo ładny dół domu + Ładnie skomponowane meble +Po prostu ciekawy jest ten dom w środku -Bryła trochę marna - Ogród jak na odczepnego -Pusto na górze w przeciwieństwie co do ładnie zagospodarowanego dołu Ocenka: 6/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Taki sobie, jak dla mnie - przeciętny. Nie podoba mi się łazienka [ta pierwsza], a po drugie - gdzieniegdzie jest bardzo pusto. Ogólnie mogę ocenić domek na: 7,5/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|