![]() |
#691 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Kiedy instaluję the sims 2 nocne życie pasek instalacji dobiega tylko do 57 % i się zatrzymuje. Gdy klikam na aktualizację wyświetla mi się wiadomosc, że jest za mało miejsca na dysku, ale to nieprawda. Pomożecie zainstalować ten dodatek?
|
![]() |
|
![]() |
#692 |
Guest
|
![]()
Może płytka zarychana
|
![]() |
![]() |
#693 |
Reputacja: 12
|
![]()
Może za mało miejsca jest na dysku, na którym znajdują się "Moje dokumenty", a nie w tym, gdzie instalujesz grę?
I tak jak pisał Arti, zobacz, czy z płytą wszystko w porządku.
![]() |
![]() |
#694 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pewnie płyta jest uszkodzona. też tak miałem kiedyś z czymś. Instaluję i w połowie wałek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
|
![]()
Hej.
Nie wiem gdzie to dać nie chcę mi się nowego tematu zakładać jakby nie tu to przenieście do innego działu. Czy wy macie takiego samego buga jak ja? Kupiłem już dawno klub Mroczną Kryptę ale gdy tylko klient siada na stoliku na tarasie to gdy przynosi kelner jedzenie to nie ma jakby nic mu nie dawał i dzieje się już zanim kupiłem Własny Biznes. Co mam z tym zrobić,żeby klienci jedli na tarasie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Guest
|
![]()
Mam the sims Double Deluxe czyli podstawe the sims 2 i dodatek Nocne życie .. chciałabym się zapytać czy do double deluxe można instalować inne dodatki?? z góry dzięki za odp! ;*
|
![]() |
![]() |
#697 |
|
![]()
Tak, można
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki!!
|
![]() |
![]() |
#699 |
Guest
|
![]()
do którego dodatku dochodzą perfumy??? Bo mam taki problemik: Moja simka wybrała się na randkę ze swoim chłopakiem i gdy (chyba) piąty raz psiknęła się perfumami to spod stup wyrastały jakieś ciemne bąble, a obok niej fruwały muchy... musiałam wrócić do domu aby się umyć... Czy jest jakiś sposób na to aby pozbyć się tego czegoś na parceli publicznej ?
|
![]() |
![]() |
#700 |
Reputacja: 12
|
![]()
Możesz ściągnąć perfumy stąd:
http://www.parsimonious.org/furnitur..._Perfume.shtml http://www.parsimonious.org/furnitur...-Panacea.shtml Ale nie jestem pewna, czy to na 100% pomoże.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |