![]() |
#602 |
Guest
|
![]()
No to jak masz tyle lub więcej MB to Ci wejdą.
Musisz mieć też wystarczającą ilość miejsca na twardym dysku to będzie ok. |
![]() |
![]() |
#603 |
Guest
|
![]()
no wlasnie tylko jak to sprawdzic xd ale ja mam laptopa tata mi kupil w czerwcu tego roku , takze mysle ze tak duzo to nie zpaelnilam tylko z eja sciagm ze strony rozne fryzury ubrania dla simsow to duzo zajmuje?te sciagenie ze strony simsow? a tak to te sciaganie i te 4 dodatki simsow gg i skype..... jak myslsiz bedize mijesce?
|
![]() |
![]() |
#604 |
Guest
|
![]()
Zależy ile ściagasz, ale powinny ci CPR wejść, a jak nie to będziesz musiała wyinstalować dodatki, a one różnie zajmują
|
![]() |
![]() |
#605 |
Guest
|
![]()
nom oki bardzo ci dziekuje, duzo sie dowiedzialam... jestem wdzeczna ci bardzi i licze na pomoc w przyszlosci
![]() a i jeszcze 1 pytanie czy jak wjede na milowo dziwnowo i werona cyz tam tez bedzie padal snieg lato zima i jesien? cyz tylko na tym kwitnacym wzgorzu beda pory roku tlko? Ostatnio edytowane przez zelkam : 20.12.2009 - 19:46 |
![]() |
![]() |
#606 |
Reputacja: 12
|
![]()
Obojętnie gdzie wejdziesz - wszędzie będą pory roku.
![]() |
![]() |
#607 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gdy meteoryty spadają na ziemię, to pojawiają się małe pożarki. Moja simka próbowała je gasić, ale pojawiło się ich tak dużo, że został jedynie po nie nagrobek :{
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Guest
|
![]()
aaaa dzieki...
|
![]() |
![]() |
#609 |
Guest
|
![]()
zelkam dzięki za odpowiedź.
Dominika 320 jasne, że możesz zadawać pytania po to jest ten dział ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Guest
|
![]()
Mam zawsze problem ze strażakami.
gdy jest burza wzywam,i on zamiast ugasic pożar,to stoi , i jeszcze potem kasę bierzę. i mówi " następnym razem uważaj " albo " po co mnie wyzwasz,nic się nie pakli " zawracasz mi głowe. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|