|
|
#322 |
|
Reputacja: 10
|
No tak to ja sam wiem...
Ale napisałem przecież, że nie mogę znaleźć folderu, więc to poprzeglądać mody nic by mi nie mówiło, ale już sam doszedłem gdzie ten folder się utworzył po instalacji małpki, po prostu szukałem nie tam gdzie trzeba.
|
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#324 | |
|
|
Cytat:
Legalnie, to musisz w Chinach przejść misję "Topór Pangu". Nielegalnie musisz skorzystać z kody "buydebug" (najpierw wklepujesz "testingcheatsenabled true", później "buydebug", inaczej nie da rady) i znaleźć w katalogu przedmiotów podzielonych wg funkcji (powierzchnie, komfort, elektronika - tzn. po prostu tryb kupowania) w kategorii "?" topór, powiesić go na ścianie i zdjąć go łapkami Sima.
|
|
|
|
#325 |
|
|
Wiecie co, ten błąd gry jak po wakacjach wracali simowie odmłodzeni to prawdopodobnie był spowodowany tym, że na wakacjach używaliśmy opcji "zmień wygląd" na lustrze i "zaprojektuj strój" na szafie bo to te dwie interakcje powodowały ten błąd, zauważyłem to, jak w domu kazałem simom się przebierać i zmieniałem im fryzury i faktycznie, jak nie zmieniałem na wakacjach to wracali w tym samym wieku, dla tego u niektórych ten błąd występował u innych nie bo niektórzy musieli używać zmiany wyglądu. Ale jeśli ktoś już zaktualizował grę najnowszym patchem, problemu nie będzie bo on to naprawia. Ameryki nie odkryłem niestety
|
|
|
|
|
|
#326 |
|
Guest
|
Mam pytanko czy mozna jakims kodem miec odrazu w pelni te wizy czy trzeba robic te zdania?!
|
|
|
|
#327 |
|
|
Raczej nie ma takiego kodu.
|
|
|
#328 |
|
Guest
|
do HNL - dziękuję - pomogło
|
|
|
|
#329 | |
|
|
Cytat:
, bo chciałem już pisać że jak byłem we Francji to nie zmieniałem wyglądu ani nie zmieniałem stroju - i że mój sim nie odmłodniał. A tego to ja nie wiem, nie patrzyłem czy odmłodniał czy nie... niedługo może pojadę to sprawdzę
|
|
|
|
#330 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|