![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja też ...
opiekunka ( jak się dowiedziałam na własnych doświadczeniach) naprawia wszystkie sprzęty i myje blaty chyba tylko po to aby dzieciom (dziecku) nie stała się jakakolwiek krzywda ... na przykład : masz dziecko i kibel się zatkał, woda się leje, wchodzi dziecko i ... POŚLIZG ... mam nadzieję, że pomogłam... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
a u mnie opiekunki brudza czesto sie zdarza ze wywoluja zbedne pozary;// ale tak to jelsi chodzi o opiekowanie sie dzieci to sie dobrze opiekuja nimi...
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
U nie tylko łazi po domu i nosi dziecko na rękach nawet jeść mu nie daje.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Ja zatrudniłam opiekunkę bo miałam laskę i dziecko raczkujące no i ja jestem w pracy od 9:00 - 15:00 i patrzę a opiekunka rzyga do kiblai co 5 min (w naszym życiu ) zamawiała pizze a potem miała depreche. A dziecko brudne pieluchy i cała czerwona higiena i mi zmarło przez tą gupią opiekunkę ...
|
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
małe dzieci nie mogą umrzeć
mi opiekunki zawsze pieką homary i oglądają tv
![]() |
#76 |
|
![]()
moje opiekunki rzadko się zajmują dziećmi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=fiołek;1176358]małe dzieci nie mogą umrzeć
mi opiekunki zawsze pieką homary i oglądają tv[/Q No jak nie mogą ??? Mogą mi umarło... To może u ciebie jest tak dziwnie. Dziecko może umrzeć kiedy nie jest zadbane. |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Kiedy dziecko nie jest zadbene przyjeżdża po nie opieka spoleczna wiec nie moze umrzec, ja juz tyle razy probowalam usmiercic male dziecko i zawsze opieka przyjezdzala.
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Kiedy miałałam małe dziecko i moja simka musiała iść do pracy,brałam opiekunkę zawsze była nią Karen Gast, i gdy dziecko płakało to ona nic.
Idzie sobie zjeść, do WC.,ogląda tv. i teraz już tych opiekunek nie biorę ! Bo czasem to takie rzeczy odwalają! że nie mogę! |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Moje opiekunki uwielbiają dawać jeść dziecku kiedy trzeba zmienić pieluchę, a później kładą je do kojca (zazwyczaj wtedy dzieci mają energię na maxa) i hulaj dusza piekła nie ma. Oglądają TV, grają na kompie, kąpią się w basenie, wywołują pożary itp. Mam ich po prostu dość
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|