![]() |
#421 |
Reputacja: 17
|
![]()
Żelkam ja również maszynę do wyrobu nektarów kupiłem u sklepikarza w Nektarni, ale w sklepie ogólnym wydaję mi się, że również jest ona dostępna.
![]()
|
![]() |
#422 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki bardzo
![]() Rzeczywiście, było do sprzedania w nektarnii, tylko ja kupowałam tylko nektary na stojakach, a na kasę nie nacisnęłam ;3 I mam jeszcze jedno pytanko : czy składniki nektaru ( nie mylić z jakością składników ! ) mają wpływa na nektar ? Tzn. czy np. nektar z dobrych pomidorów i sałaty będzie się różnić od nektaru z dobrych gron Chercośtam Blanc i limonek ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Guest
|
![]()
Tak smakiem ale nektar nie da sięz sałaty zrobić;[
|
![]() |
![]() |
#424 |
|
![]()
Podałam przykładowo .__________.
Ale czy będzie się różnić jakością i ceną ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Guest
|
![]()
Tak ilość i rasa owoca jest ważna
|
![]() |
![]() |
#426 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Guest
|
![]()
Moja simka poskładała elementy królewskiego sarkofagu i wziąłem tam opcje postaraj się o dziecko, po tym gdy kliknąłem na sarkofag pisało wezwij mumię no i tak zrobiłem i ku moim zdziwieniom z sarkofagu wyszła mumia, którą mogłem kontrolować ! I nie atakowała nikogo , mogła sobie gadać, znaleźć pracę normalnie prawie jak ludzkie, poza paroma wyjątkami (na przykład to że gdy przeszedłem na potrzeby swojej mumi to potrzebę pęcherzu i spania miała owiniętą w bandaże i pisało że nie musi spać.) No przyznam trchę wolno się rusza ale może rozmawiać z innymi simami na unikalne tematy. Ale to jeszcze nie koniec! Gdy wydałem polecenie mumii żeby poszła spać do sarkofagu królów to weszła i bardzo długo nie wychodziła (mumie nie potrzebuję snu, mogła by tam siedzieć ile tylko zechce) więc przerwałem spanie i u góry pojawił się napis, że z mojej mumii zostały zdjęte bandaże i pokazał mi się normalny sim z Egiptu który u mnie zamieszkuję. Mumia, ale teraz już sim ma na imię Krzystostep Muzzeus II czy jakoś tak xD O co w tym wszystkim chodzi? O jeszcze co to za klątwy mumi? (Dodam, że mojej simce po tamtej nocy w sarkofagu urodziły się bliźniaki dziewczyny xD )
|
![]() |
![]() |
#428 |
Guest
|
![]()
juz go znalazlam, jakby ktos chcial: http://www.modthesims.info/download.php?t=375866&c=1
|
![]() |
![]() |
#429 |
|
![]()
Simons, mumia jest urozmaiceniem gry. To, że wyszła z sarkofagu i mogłeś ją kontrolować jest normalne.
Śpiąc w Sarkofagu Królów widocznie odmłodniała (Przeklęty Sarkofag postarza). Nawet nie wiedziałam, że tak można, ale to dobra wiadomość, bo nie chciałabym mieć długo mumii w rodzinie (nie lubię tych niezwykłych stworzeń). |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|