![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
tych chmur to chyba każdy nie lubi.Ale są i również i fajne zadania a najgorsze w tych chmurkach to to że traci się mnustwo energi.
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
łamigłówka jest fajna
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
A ja lubię te chmury
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Właśnie powinniśmy sobie wybierać dany składniuk tak jak np. kupujemy ubrania w simsach albo sie przebieramy !
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
według mnie!!!!! :ph34r: Najfajniejsze zadanie to jak sprzedawcy dają ci składnik i mówią dostarcz to ........ mam nadzieje że nie weżmiesz tego dla siebie i ja wtedy trach zabieram!!! Głupie są grzybki z tymi co biegają i teleportują się tylko wika nie oszukuje
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubię cmentarną łamigłówkę a nie lubie grzybków !
w cmentarną łamigłówke się gra tak : to jest gra logiczna jest tam 9 pól (kamienie i grobki) są poukładane 3X3 a jak klikniesz w jededno pole to wrzystkie pola obok tego pola się zmieniają czyli wysuwają lub howają się grobki . to jest coś takiego : - - to grobek - to kamień ____ |-| |-| ------ | |-| | ale kombinuje ------ | |-| | ''''''''' jak klikniesz w prawy dolny rug zmieni się na coś takiego : ____ |-| |-| ------ | |-|-| ------ | | |-| ''''''''' jak teraz klikniesz w lewy dolny rug będzie coś takiego : ____ |-| |-| ------ |-|-|-| ------ |-|-|-| ''''''''' no i w tym przyradku mamy 8 grobków na 9 możliwych ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Rany, tyle tu tych kresek ze trudno sie polapac
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Nie lubię muchomorków, a wszystkie inne zadania lubie, a najbardziej lubie... ...chyba... ...uszczęśliwienie kogoś albo dostarczenie składnika, tylko szkoda, że nigdy nie ma do dostarczenia diamentowego pyłu
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Ja nie lubie chmurek i muchomorow tez... Najlepiej jest dostarczyc jakis kladnik albo kogos rozweselic
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|