![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli save został skasowany z dysku to nic nie poradzisz. Jeśli nie masz Riverwiev, to spróbuj zainstalować miasto od nowa. Możliwe, że trzeba będzie ściągnąć miasto od nowa z głównej strony Simsów 3. U mnie wszystko jest OK. Nawet więcej niż OK! Mój stary save (w Sunset Valley), psuł mi się i nie dawał się zapisywać, teraz jest OK! Działa mi też ten save jakby szybciej. Mam wszystkie te mody i pliki packages, które miałam przed nowymi łatkami i NA. Więc ja jestem baaaaardzo zadowolona! No i AKWARIUM! I to jakie akwarium... Wreszcie nie czuję się jak sadystka trzymając rybę w kuli! Do jednego akwarium można wpuścić 6 rybek, jakie się chce. Wreszcie jest interakcja "oglądaj", czego zawsze mi przy kulach brakowało. Mebelki też mi się podobają.
P.S: Jedyny "mod", który ma u mnie problemy, to decensor. Było już tak przy WP, że nie było widać rybek na decensorze od podstawki i teraz też tak jest. W kuli widać ryby, ale w dużym akwarium nie. Dlatego na razie nie mam decensora i czekam, aż napiszą nowy na modthesims. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Anie działają Ci wszystkie rzeczy ze Store?bo ja przez ten dodatek muszę od nowa instalować...przynajmniej sobie porządek w DL zrobię
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
anie_1981, ale przecież zarówno ja, jak i beata18ns napisaliśmy, że save'y są normalnie w Moich Dokumentach, czyli jednak są na dysku...
Ma ktoś jakiś pomysł, by to odzyskać (zainstalowałem Riverview od nowa i dalej go nie ma w grze, jak i moich domków i rodzin :/ ) Pozdrawiam, UserBrit18 |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
a to lozko w ksztalcie serca wibruje jak w jedynce czy to po prostu zwykle lozko?
|
![]() |
![]() |
#75 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A mi działają savy normalnie, ale może dlatego, że zaktualizowałam grę przed zainstalowaniem NA...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Ja też zaktualizowałam grę przed instalacją NA. Jeśli savy są na dysku, to może oznaczać, że gra nie czyta Riverwiev. Sprawdźcie, czy jest plik miasta w InstalledWorlds w Documents and Settings. Ale najpierw sprawdźcie, czy w ogóle macie Riverwiev. Czy można zacząć nową grę w Riverwiev? Jeśli nie ma w grze w ogóle Riverwiev, a jest plik w Inslalled Worlds, to przenieście gdzieś ten plik na chwilę i spróbujcie zainstalować miasto od nowa. Być może trzeba ściągnąć miasto od nowa ze strony Simsów 3. Jeśli instalacja się nie powiedzie, to zobaczymy co dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
a ja gram sunset valey czy jak to sie nazywa tam.. Save jest w dokumentach, aktualizowalam przed instalowaniem NA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Ja też gram tylko w Sunset Valley. Jakoś tak nie wiem, po co w ogóle instaluję Riverwiev, skoro tam nie gram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
mi sie nei podoba rivervierd bo nie ma morza czy tam jeziora hehe. kurcze wpadl juz ktos na pomysl jak odzyskac save? czy lepiej zaczac od nowa ?;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Dziś kupilem sobie NA i przyznam ze mało żeczy ale jak zrobiłem sobie z nich salon to normalnie jak by bylo ich tysiące bardzo fajne akcesoria polecam
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|