Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.10.2009, 20:15   #11
Soullea

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: MrałCiał oo'

Mi się ten domek bardzo podoba, ale niestety tylko do wewnątrz . Bryła jest taka nijaka. Mogłaś dodać jakiś ciekawszy ogród lub coś takiego, a na pewno prezentowałoby się lepiej . Co do salonu, kuchni i przedpokoju nie mam zastrzeżeń. Ale później robią się schody - ściany w pokoju dziecka są bardzo ładne, ale trzeba do nich dobrać jakieś dodatki w tym samym kolorze (oprócz plakatu) żeby pasowało. Tak samo z łazienką - jest śliczna, tylko kolor podłogi nijak nie pasuje : (. Sypialnia przytulna, ale troszkę za pusto.
Ogólnie mi się podoba i daję 7,5/10 ; ).
Soullea jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.10.2009, 15:58   #12
Gio

Reputacja: 15

Że ja jeszcze tego nie oceniałem
Domek faktycznie- nie wbił mnie w fotel, ale przynajmniej widać, że trochę nad nim ktoś posiedział i się starał
Bardzo podoba mi się ta czerwona łazienka, ale wszystko i tak zepsuła ta wieża w ogródku, która jest dwa razy wyższa niż dom :d

pozdrawiam
stare 18.10.2009, 16:51   #13
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

Miał...
Fajny domek...
10/10
Charionette jest offline  
stare 20.10.2009, 23:37   #14
lecieyek:)
Guest

Wielki plus za kolory (uwielbiam je). Bardzo podoba mi się kuchnia (nie biorąc pod uwagę spiżarni) i niebieska sypialnia. Minus za brak jadalni. Nie bardzo podoba mi się łazienka. Koncepcja jest ciekawa, ale zamierzony efekt chyba nie został osiągnięty. Czegoś mi tam brakuje. Bryła szału nie robi, ogródek nie czerwona sypialnia jest taka se, brakuje jej charakteru, a w pokoju dziecka brakuje miejsca do pracy (lub też w inej części domu). Gdzieś mi się w oczy rzuciły zasłonięte meblami okna, co nie powinno mieć miejsca. W każdym bądź razie zadatki na dekoratora są. Barwa to nie wszystko. Nie bój się łączyć różnych faktur i wzorów. Te zdecydowanie ożywiają wnętrza i nadają im charakteru. No i dają pole do kształtowania proporcji pomieszczeń.

stare 02.12.2009, 17:11   #15
Becia

"chociaż raz bym chciała aby ktoś kto tak mówi podał linka do miejsca gdzie to niby sie tak zachwycają"

A prosz bardzo. ^^
http://forum.simy.focus.pl/index.php?showtopic=17638
Becia jest offline  
stare 06.12.2009, 14:13   #16
Esterkaa

Bryła ok.. ogród nie za ciekawy..w srosku ok.. jednak wszedzie ta sama tapeta tylko kolor inny.. ale ogólnie podoba mi się
7/10
Pozdrawiam

M ;*
Esterkaa jest offline  
stare 08.12.2009, 20:26   #17
Levkoni

Na pewno widać, że się starałaś nad domkiem, podoba mi się jego kolorystyka, jednak ustawienie mebli jest takie bardzo luźne, trochę maxisowe Bryły bardziej skomplikowane owszem, wyglądają lepiej, ale dom nie musi mieć kosmicznych kształtów, może być prosty, wystarczy spojrzeć na dzisiejsze domy, są często proste z zewnątrz, jednak jeśli bryła jest prosta, to ogród powinien być dobrze wykonany, ten jest niestety bardzo biedny, pusty. I nie denerwuj się tak ocenami, to że gdzieś dostawałaś pochwały i chwalili Cię kreatorzy nie znaczy że Oni muszą się znać na rzeczy albo nie znać... Wystawiasz dom na forum licz się z ocenami różnymi a jeśli są negatywne to pamiętać o uwagach i wykorzystać to przy następnym projekcie, by był jeszcze lepszy.
Levkoni jest offline  
stare 11.12.2009, 17:15   #18
anka130694
Guest

Mnie się podoba
9/10

Dasz link do pobrania ?

stare 17.02.2010, 18:24   #19
Sherlock
Guest

Super! 10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania