![]() |
#2752 |
Reputacja: 16
|
![]()
Czy można przeprowadzić rodzinę do innego miasta?? np. z Sunset do River??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Guest
|
![]()
Wiem że można ich dać do skrzyni rodzin, a z tamtąd do Riverview, ale nie wiem czy pozostanie im kariera itp.
|
![]() |
![]() |
#2754 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba utracą wszystko. Tak jak było w TS2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Guest
|
![]()
jeśli przeprowadzę simkę do innego domku,to straci rzeczy z plecaka,czy zostaną one przeniesione do wyposażenia rodziny?i czy będę mogła wsadzić tam książki,jakie kupiła i dać je do nowego domu?
|
![]() |
![]() |
#2756 |
|
![]()
wydaje mi się, że tak. z wyposażenia nie znika nic (bynajmniej u mnie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2757 |
|
![]()
Czy u Was też tak się zdarza, że instalujecie pliki Sim3Pack przez program startu, pokazuje Wam, że pliki zostały zainstalowane, a na liście programu startu nadal są jakby niezainstalowane? I czy mimo to działają w grze?
![]() |
#2758 |
Guest
|
![]()
ja tak mam po instalacji WP,niektóre niezainstalowane przedmioty są w grze a innych nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 | |
Guest
|
![]() Cytat:
u mnie zaczęło się tak dziać,jak zainstalowałam NA,pisałam nawet w tej sprawie do pomocy technicznej,jeżeli chcesz wszystko zainstalować,to niestety,ale reinstalka gry,czyszczenie kompa po plikach,wgranie ts3 plus WP,ale najwyżej do 1.79/2.28,ponieważ problemy zaczynają się od aktualizacji 2.33 i jak wszystko zainstalujesz,to wgrywasz NA,innego wyjścia nie ma,jak to i czekanie na aktualizacje,która te błędy naprawi....ale jak widać EA bardziej zależy na Store-dlatego wydali łatkę 2.33-niż na grze,a o nas graczach nie wspominając |
|
![]() |
![]() |
#2760 |
|
![]()
Coraz mniej to wszystko mi się podoba... Jestem w punkcie po odinstalowaniu NA i wygląda na to, że znów muszę zaczynać wszystko od początku...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|