![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
No, tak
![]() Ale ustaliliśmy, że nie przeliczamy czasu simowego na nasz, gdyż twórcy prawdopodobnie nie planowali tego tak dokładnie ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie.
Przeliczanie czasu simowego na nasz jest na nasz jest bez sensu... Najogólniejsza teoria mówi, że 1 dzień simowy = 1 rok. Ale następna to ta o ciąży, z niej wynika że 1 dzień to 3 miesiące. Warto wspomnieć też że rok studiów u simów trwa 6 dni, a więc 1dzień to 2 miesiące... Jak widać pojęcie czasu w simsach wprowadza lekki chaos ![]() Ostatnio edytowane przez eS_guy : 27.02.2010 - 11:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() Cytat:
To powinien wiedzieć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Szczerze mówiąc nigdy, grając, nie zastanawiam się nad tymi wszystkimi zagadkami, dla mnie to bezsensu, ale miło poczytać do jakich wniosków dochodzicie. Jak widać twórcy wcale nie robili z tego nie wiadomo jakich zagadek, po prostu tak wyszło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() Cytat:
Od kiedy nastolatki mogą się zaręczać? o.O Zawsze mi się wydawało że tylko nastolatki jak są na studiach<tj. młodzi dorośli> lub dorośli... ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
GaGasz nastolatki mogą sie zaręczać bez modów itp.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie, bez kodów nastolatki mogą tylko ze sobą chodzić (interakcja stała sympatia), reszta to już zasługa InTeenimatera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
na simy.pl jest napisane, cytuję:
" Każda pora roku trwa 5 dni (w życiu gry), co oznacza, że cały rok zajmuje simom 20 dni. Przeliczając te liczby na czas rzeczywisty (ludzki), simowy rok trwa: 8 godzin." A co do Kaliente - Na simspedii jest napisane że jej ojciec jest pół kosmitą. Sonda Zapylacz i Nestor Kaliente to jego rodzice.W takim razie dlaczego on nie jest zielony? A i może ktoś wie gdzie można znaleźć Tanga Kaliente - "brata" Flamenco, Syna Nestora i Dulcynei? Prowadzę śledztwo w TS2 i na Simspedii, ale nie wiem co z tego wyjdzie.Sytuacje utrudnia fakt że są powiązania do wszystkich części ( TS1, TS2, TS3 i MySims )Jak ktoś ma MySims to też czegoś się może dowiedzieć. Ostatnio edytowane przez Bacardi : 01.03.2010 - 19:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Charionette , no właśnie ;< chyba ktoś coś przekombinował bo ja mam w wspomnieniach mortmiera <CHYBA> dobrze :<
Niuśka, Też mnie zastanawia czemu Dina i Nina nie są zielone ;< Ale pamietam jak kiedyś mi porwali czarnoskórnego to jego dziecko z obym t. też było czarne... ;pp |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|