|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów? | |||
Wenezuelska telenowela |
![]() ![]() ![]() ![]() |
117 | 22.50% |
Poszukiwanie UFO |
17 | 3.27% |
Życie bez zmartwień |
101 | 19.42% |
Normalne życie |
285 | 54.81% |
Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie to normalne życie. Jeszcze nigdy nie bawilam się w wampiry, wilkołaki, czarownice. Raz tylko w ufo.
![]() |
|
![]() |
#182 |
|
![]()
Ja miałem kiedyś własną rodzinkę (wplątana trochę z historią belli ćwir) rozrosła się na całe dziwnowo, drzewo genaologiczne było skomplikowane jak w modzie na sukces życie było normalne, ale co jakiś czas były pożary i ktoś ginął taki niby zabójca je podkładał potem pojawiła się 3 bella ćwir miała dzieci i potem był wątek z ufo tak dużo niespodzianek
![]() ![]() ![]() O były jeszcze wątki miłosne uczuciowe romanse zdrady wzloty i upadki w karierach itp. najlepszy jest wątek z simką co ma problemy finansowe ![]() kiedyś nawet miałem małżeństwo robotów Ostatnio edytowane przez Liv : 23.05.2010 - 14:18 Powód: ppp |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Udaje się osiągnąć trwale platynowy wskaźnik aspiracji, kiedy twój sim osiągnie szczyt kariery a jego potrzeby zostaną zaspokojone do osiągnięcia platyny. Wtedy ten poziom już nigdy nie spadnie. Najłatwiej osiągnąć ten efekt, z simem którego życiową aspiracją jest pragnienie wiedzy.
|
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
Moi simowie nie mają ze mną łatwo. Męczę je na wszelakie sposoby, wymyślam zawiłe historie, a jeśli coś mi się znudzi, wymyślam co innego. "Normalne życie" jest u mnie z domieszką dziwactwa. Z biegiem czasu miasto się rozwija, zyskuje zasady i prawa Kodeksu, ktoś dochodzi do władzy i rządzi. Często kombinuję w stylu - co wyjdzie jeśli...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
Hmm.. no ja wybrałam ''Życie bez zmartwień''
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Tusiov : 22.05.2010 - 11:22 |
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
Ojciec w pracy, matka gotuje, sprząta i zajmuje się dzieciakami, a same dzieciaki dobrze się uczą i pomagają rodzicom. Chyba, że mnie coś zajdzie to wiadomo, wenezuelska telenowela. Koleś z 15 kochanek, 10 dzieci i 7 żon.
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Moje simowe rodzinki są zazwyczaj normalne. Obecnie mam rodzinkę która składa sie z szczęśliwego małżeństwa i 2 kotów. Raz tylko zrobiłam rodzinke w której, każdy zdradzał każdego mąż żonę i na odwrót. Czasami lubię robić tak że jak, mam dwójkę emerytów a ich dzieci poszły na studia to wtedy albo, zakładają przedsiębiorstwo na parceli publicznej albo siedzą w domu i prowadzą własny ogródek warzywny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Reputacja: 11
|
![]()
u mnie też żyją normalnie zakładają przedsiębiorstwa, mają własne ogródki, rozwijają hobby itd . Ich dzieci idą na studia znajdują swoją drugą połówkę i tak w kółko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Normalnie, bo u mnie normalniej już się nie da
![]()
![]() |
#190 |