Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.05.2010, 08:12   #241
Shiro

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Nie wiem jak wam, ale mi to przemieszczanie się dziurami przypomina Abrakadabrę. I w sumie, bardzo lubiłam taki sposób przemieszczania się. Wadą było to, że dziura zabierała jednego sima i podejrzewam, że tu będzie podobnie. Na szczęście, to nie jedynka, ani nie dwójka i można spokojnie przemieszczać się simami ^^
Shiro jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.05.2010, 08:44   #242
Ilona
Guest

Super pakiet Kariera-Nagroda za rejestracje

Przygotuj swoich Simów na niebezpieczeństwa, jakie czekają na nich w świecie profesjonalistów. Pomoże Ci w tym Skarbczyk Przedsiębiorcy gotowy do pobrania. Skrzętni wynalazcy mogą odkryć nowe, wyjątkowe wynalazki. Rzeźbiarze wizjonerzy mogą zdobyć nowe modele do tworzenia. Detektywom przydadzą się ekskluzywne sprawy, które poddadzą próbie ich spryt i zdolności umysłowe. Simowie we wszystkich grupach wiekowych mogą popisywać się fryzurą „Praktyczne Loki”, a dorosłe kobiety „Wyrafinowanym Kokiem”. Poznaj ekskluzywne materiały w grze, które pomogą zrealizować ambitne plany Twojego Sima!

Ilość obiektów w zestawie: 13

więcej tutaj http://store.thesims3.com/setsProduc...B-SIM3%3A21267
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2010, 08:45   #243
Searle

Reputacja: 10

Te dziury to takie nierealne się wydają. Wprowadzają elementy niemożliwe (ja wole pełną realność). Ale mimo wszystko na pewno będzie to fajne, bo skróci czas podróży.

ilona - super zdjęcia. To miasto prezentuje się jeszcze lepiej niż Sunset.
stare 29.05.2010, 09:28   #244
Analisse
Guest

Patrząc na zdjęcia to nowe miasto nie przypadło mi do gustu. Ale i tak je wypróbuje, zobacze jak się w nim będzie grało, może sie mi spodoba.

Dodatek wydaje mi się być fajny więc napewno go będe miała.
Zawsze chciałam żeby moje simy miały tatuaże
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2010, 10:49   #245
Miyoki

Reputacja: 12

Nowe miasto ogólnie to nie jest w moim stylu - ja jednak wolę takie wesołe, przyjemne i w ogóle ^^
Ale mnie się podoba i na pewno będę w nim grać ;>

A jak komuś nie podobają się te nierealne dziury, czy cokolwiek, to po prostu niech nimi nie gra - nie wiem po co tak narzekać

Btw, czy widzicie tę maszynę w lewym dolnym rogu obrazka, który dała Ilona?
"To urządzenie jest wystarczająco silne, aby tworzyć małe trąby powietrzne".

Ostatnio edytowane przez Miyoki : 29.05.2010 - 11:02
Miyoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2010, 11:06   #246
anie_1981

Zauważyliście jaką twórcy gry mają ostatnio schizę z tym "szybkim przemieszczaniem się"? W WP dali Studnie i Oczy Horusa, w Karierze dadzą dziury w ziemi. Mam nadzieję, że te dziury lepiej dopracują niż Oczy Horusa. U mnie dwie rodziny miały te oczy i grze się często myliło i teleportowała Sima do oka tej drugiej rodziny. Bardzo mnie to denerwowało i w końcu pozbyłam się oczu i wróciłam do klasycznego teleportera...

Co do nowego miasta i tych nowych fotek, to mi się to podoba. Może jednak kupię ten dodatek. Już nie jestem taka bardzo na "nie", chociaż wciąż się waham. Zobaczymy jak będą ludzie pisać na forach o dodatku...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2010, 13:30   #247
Meliona
Guest

anie_1981: no, rzeczywiście trochę dużo tych opcji szybkiego przemieszczania się.

Mogliby jeszcze dodać telekinezę i chromotekinezę. Uwielbiam magiczne zdolności...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2010, 14:17   #248
Arkia

Rzeczywiście - teleporter, studnie, oczy Horusa, "zeneportacja" z medytacji... no i teraz te dziury. Ale to zawsze jakieś urozmaicenie, mimo, że raczej nie będę z tego korzystać. Co do samych karier, to na pewno kupię dodatek z dylematem: "Architekt, detektyw, wynalazca, stylista czy rzeźbiarz?", bo pogromca duchów i strażak mnie nie przekonują. Stylista co prawda też nie za bardzo, ale mnie interesuje reakcja sima na najgorszą na świecie fryzurę xD Mam mnóstwo simoleonów za książki, więc mi może sim z tysiaka zabrać, a mnie to nie ochodzi! Najbardziej jednak mnie ciągnie do architekta i wynalazcy (który dorabia na boku jako rzeźbiarz xD). Pranie według mnie się przyda - jak szperałam na necie, to podobno simy czasem podczas przebierania się będą zostawiać na ziemi brudne ubrania, które potem się wkłada do kupionego kosza na bieliznę. Potem do pralki i na wieszak, niech ciuchy schną! Interesują mnie również mieszkańcy Twinboork, skoro w SV i Riverview było ich już całkiem sporo, mimo, że Riverview nie mam.
Arkia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2010, 14:29   #249
nmin

Nigdy nie używałam teleportacji, więc niezależnie od jej rodzaju, pewnie nadal nie będę. Zdarzyło mi się tylko jedną Simką podróżniczką, że straciłam cierpliwość i przeszłam grobowiec za pomocą teleportacji z kodu testingcheatsenabled true.

To miasto niezbyt mi się podoba na zdjęciach, ale nowych Simów (testerów nowych zawodów) stworzę właśnie w nim Pogram w nim trochę i się zobaczy, czy zostanę na dłużej, czy wrócę do SV. Na pewno będą w nim jakieś ciekawe Simy, zajmujące się określoną karierą.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2010, 14:37   #250
Łezka

Reputacja: 17

Właściwie to, na których zdjęciach są te dziury Ja jestem chyba ślepy...

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania