![]() |
#241 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie wiem jak wam, ale mi to przemieszczanie się dziurami przypomina Abrakadabrę. I w sumie, bardzo lubiłam taki sposób przemieszczania się. Wadą było to, że dziura zabierała jednego sima i podejrzewam, że tu będzie podobnie. Na szczęście, to nie jedynka, ani nie dwójka i można spokojnie przemieszczać się simami ^^
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Guest
|
![]()
Super pakiet Kariera-Nagroda za rejestracje
Przygotuj swoich Simów na niebezpieczeństwa, jakie czekają na nich w świecie profesjonalistów. Pomoże Ci w tym Skarbczyk Przedsiębiorcy gotowy do pobrania. Skrzętni wynalazcy mogą odkryć nowe, wyjątkowe wynalazki. Rzeźbiarze wizjonerzy mogą zdobyć nowe modele do tworzenia. Detektywom przydadzą się ekskluzywne sprawy, które poddadzą próbie ich spryt i zdolności umysłowe. Simowie we wszystkich grupach wiekowych mogą popisywać się fryzurą „Praktyczne Loki”, a dorosłe kobiety „Wyrafinowanym Kokiem”. Poznaj ekskluzywne materiały w grze, które pomogą zrealizować ambitne plany Twojego Sima! Ilość obiektów w zestawie: 13 ![]() więcej tutaj http://store.thesims3.com/setsProduc...B-SIM3%3A21267 |
![]() |
![]() |
#243 |
Reputacja: 10
|
![]()
Te dziury to takie nierealne się wydają. Wprowadzają elementy niemożliwe (ja wole pełną realność). Ale mimo wszystko na pewno będzie to fajne, bo skróci czas podróży.
ilona - super zdjęcia. To miasto prezentuje się jeszcze lepiej niż Sunset. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]()
Patrząc na zdjęcia to nowe miasto nie przypadło mi do gustu. Ale i tak je wypróbuje, zobacze jak się w nim będzie grało, może sie mi spodoba.
Dodatek wydaje mi się być fajny więc napewno go będe miała. Zawsze chciałam żeby moje simy miały tatuaże ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nowe miasto ogólnie to nie jest w moim stylu - ja jednak wolę takie wesołe, przyjemne i w ogóle ^^
Ale mnie się podoba i na pewno będę w nim grać ;> A jak komuś nie podobają się te nierealne dziury, czy cokolwiek, to po prostu niech nimi nie gra - nie wiem po co tak narzekać ![]() Btw, czy widzicie tę maszynę w lewym dolnym rogu obrazka, który dała Ilona? "To urządzenie jest wystarczająco silne, aby tworzyć małe trąby powietrzne". Ostatnio edytowane przez Miyoki : 29.05.2010 - 11:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
|
![]()
Zauważyliście jaką twórcy gry mają ostatnio schizę z tym "szybkim przemieszczaniem się"? W WP dali Studnie i Oczy Horusa, w Karierze dadzą dziury w ziemi. Mam nadzieję, że te dziury lepiej dopracują niż Oczy Horusa. U mnie dwie rodziny miały te oczy i grze się często myliło i teleportowała Sima do oka tej drugiej rodziny. Bardzo mnie to denerwowało i w końcu pozbyłam się oczu i wróciłam do klasycznego teleportera...
Co do nowego miasta i tych nowych fotek, to mi się to podoba. Może jednak kupię ten dodatek. Już nie jestem taka bardzo na "nie", chociaż wciąż się waham. Zobaczymy jak będą ludzie pisać na forach o dodatku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Guest
|
![]()
anie_1981: no, rzeczywiście trochę dużo tych opcji szybkiego przemieszczania się.
Mogliby jeszcze dodać telekinezę i chromotekinezę. Uwielbiam magiczne zdolności... |
![]() |
![]() |
#248 |
|
![]()
Rzeczywiście - teleporter, studnie, oczy Horusa, "zeneportacja" z medytacji... no i teraz te dziury. Ale to zawsze jakieś urozmaicenie, mimo, że raczej nie będę z tego korzystać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
|
![]()
Nigdy nie używałam teleportacji, więc niezależnie od jej rodzaju, pewnie nadal nie będę. Zdarzyło mi się tylko jedną Simką podróżniczką, że straciłam cierpliwość i przeszłam grobowiec za pomocą teleportacji z kodu testingcheatsenabled true.
To miasto niezbyt mi się podoba na zdjęciach, ale nowych Simów (testerów nowych zawodów) stworzę właśnie w nim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Reputacja: 17
|
![]()
Właściwie to, na których zdjęciach są te dziury
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|