![]() |
#472 |
Reputacja: 10
|
![]()
Da ktoś jakieś screeny ?
![]() |
![]() |
#473 |
|
![]()
Mam jeden screen z pracy stylistki i kilka o strażaku, ogólnie takie sobie są, bo nie robiłam ich z myślą o forum. Wstawię, ale nie wiem, czy to dobry temat - może ktoś założyłby temat ze screenami?
Moja Simka-stylistka, ona to ta w zielonej kamizelce, ta na podeście to miastowa, którą trzeba zmienić (a jest naprawdę tragicznie ubrana, ma chyba wszelkie możliwe dodatki i każdy w innym kolorze), facet to tatuażysta z salonu, w tle jeszcze jeden stylista i klientka. ![]() Tu już strażak. Jedzie do pracy w uniformie: ![]() Alarm w remizie (btw, nie polecam dawania strażakowi cechy Śmiałek, bo gdy będzie alarm, będzie stał jak głupek i cieszył się z sytuacji kryzysowej, tracąc czas): ![]() Gasi ogień: ![]() A tu trochę widać jego tatuaże: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
![]()
mam jedno pytanie - zniknely mi wszystkie ciuchy z SimsStore, znaczy sa w folderze Downloads, manager pokazuje jako zainstalowane a w grze ich nie ma :/ Tak samo okolica Riverview i po prostu wszystko z Downloads
|
![]() |
![]() |
#475 |
|
![]()
A tutaj macie screeny z kariery Detektyw
![]() Simka przeszukuje skrzynkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
|
![]()
eh chciałam wrzucić więcej i nie wyświetlają się a mają 800x600
![]() pewnie się uda jak kolejny post będzie na nowej stronie, to wtedy się zmieszczą ![]() Ostatnio edytowane przez Lady88 : 03.06.2010 - 01:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
|
![]()
Simka obserwująca teren
![]() ![]() Simka szukająca tropu ![]() Simka włamująca się do systemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
|
![]()
Jupi! Udało mi się wyprosić rodziców o kupno ! ;D nie orientuje się ktoś ile jutro (dzień premiery) może kosztować gra w Tesco?
I druga prośba, jakby ktoś mógł wypisać wszystkie te kariery które doszły ![]()
So bright, she can burn your eyes... Better look the other way. Ostatnio edytowane przez Meggie : 03.06.2010 - 09:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
|
![]()
Prawdopodobnie będzie kosztować 79 z groszami, tak jak WP.
Kariery (te, które pamiętam): Pogromca duchów Strażak Detektyw Lekarz Rzeźbiarz Wynalazca (naukowiec) Architekt Stylista Tatuażysta I chyba tyle... Jest jeszcze w zależności od umiejętności samozatrudnienie podobno, np. ogrodnik, malarz, pisarz. Ale nie wiem na pewno o co w tym samozatrudnieniu chodzi. PS. Czy jak się jest detektywem albo architektem to ma się szefa? I czy można być wyrzuconym z pracy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Reputacja: 12
|
![]()
Lady88 -chciałam zobaczyć te screeny, ale się nie wyświetlają
![]() Przynajmniej nie mi. No i tylko chciałam przypomnieć, że posty można edytować, zamiast pisać jeden po drugim : ) Edit: Cofnęłam stronę i jest ^^ Tzn. pojawiły się dwa zdjęcia. Jak odświeżam to czasem są, a czasem znikają o_O Ale ogólnie fajnego nerda zrobiłaś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|