![]() |
#642 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sherlock po pierwsze my nie mówimy , że Bella tam jest , tyle , że może historia zatoczy tam koło. Po drugie jak się nie mylę OŻ ( bo tam jest jaskinia pokrzyku prawda ? ) wyszło dużo później niż CPR a tam jest motyw Belli o którym sam wcześniej wspominałeś
![]()
![]() |
#643 |
Guest
|
![]()
No niech ci będzie, moja teoria nie jest idealna
![]() A co wiadomo o posągu? Wyrzeźbiony [prawdopodobnie] z brązu, przedstawia postać Belli z uniesionymi ku górze rękami. Trzyma w owym rękach platynowy kryształ, zapewne spełniła swój cel życiowy. A pozycja [zwłaszcza te ręce] może sugerować, że chce się dzielić tym szczęściem z innymi. A może chce powiedzieć swojej rodzinie, by cieszyli się życiem? Zresztą, kto mógłby wyrzeźbić ten posąg? I z jakiej okazji miałby zostać wzniesiony? Czyżby Bella zrobiła coś wielkiego dla mieszkańców Jaskini Pokrzyku? |
![]() |
![]() |
#644 | |
|
![]() Cytat:
--------------- a wiecie że w tej dzielnicy od N.ż też jest tam rozbity statek kosmiczny ??? Ostatnio edytowane przez kotecek : 09.06.2010 - 16:40 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
|
![]()
To ozdoba , którą można dać w każdym otoczeniu... <ziewa>
Co do KW... Sprawdziłam całe otoczenie... i teraz na prawdę do złudzenia wszystko jest jak w Miłowie.
![]() |
#646 |
Guest
|
![]()
Oj ! Przecież Bella została Porwana w domu dona ?! ALE jest jeszcze takie zdjęcie na którym mortimier patrzy się w niebo i mysli o belli
Jest jeszcze jedno przecież Ćwiry mają ten tańszy teleskop a przez tańszy nie da się zobaczyć ufo A lotario ma odpowiedni teleskop ! |
![]() |
![]() |
#647 |
|
![]()
u mnie przez zwykły też porwało.... chyba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
|
![]()
Ohhh jak ja kocham te wypowiedzi... Bez sensu,bez składu,bez przeczytania,tematu.. i regulaminu najprawdopodobniej też...
Ale żeby nie być już taką wredną odpowiem... Myśli nic nie znaczą każdy sim może o niej pomyśleć , ... Drugiej rzeczy ustaliliśmy , że Bella została porwana u Lotario. Przeczytaj z łaski swojej resztę tematu. Edit : Kotecek mnie wyprzedził ![]()
![]() |
#649 |
Reputacja: 17
|
![]()
Zapytam w ten sposób... Czy w waszych rodzinach sąsiedzi spoglądający przez teleskop kiedykolwiek zostali porwani? BO ja uważa, że to raczej niemożliwe, aby to u Dona była porwana... tym bardziej, iż Don nie ma takiego wspomnienia, więc musiała być porwana we własnym domu - chociażby z powodu wspomnień Kasandry i Mortimera...
![]() |
#650 |
|
![]()
To może było tak... u Dona spoglądała przez teleskop , u siebie też i TO U SIEBIE została porwana ?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|