![]() |
#592 |
Guest
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=iCxBirE0XRM <-- tutaj jest pokazane, budując je musimy oczywiście użyć kodów
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Guest
|
![]()
Wow, dzieki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Guest
|
![]()
adrianah1
nie poddawaj się!!! ja sama mam w planach stworzyć takie schodki, jestem pewna, że Tobie to się uda tylko próbuj! metodą prób i błędów na pewno je zrobisz ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Guest
|
![]()
Gdzie znaleść owoce życia?
|
![]() |
![]() |
#596 |
Reputacja: 11
|
![]()
Owoce życia rosną w wielkiej piramidzie w Egipcie.
W innych otoczeniach znajdziesz tylko nasiona, zbieraj specjalne, w którymś z nich powinien być ten owoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Guest
|
![]()
Bindi: Wiem, że są nasiona (chyba przy cmentarzu), tylko ja chciałam od razu owoce, bo nie lubię grzebać w ogródku. Dziękuję za odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
#598 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jak mogę odbyć ten punktowany sparing? Gdy jestem w Shang Simpla, to z nikim nie mogę się pojedynkować...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Reputacja: 17
|
![]()
Czarionetko wystarczy, że klikniesz na telefon i wybierzesz opcję bodajże "wyzwij na pojedynek" lub "wyzwij przeciwnika" coś takiego. Wówczas dzwonisz i przydzielają Ci losowo partnera sparingowego.
![]()
![]() |
#600 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, co zrobić. Wysłałam moją jedną simkę na wakacje do Egiptu. W momencie, gdy szła z walizką do taksówki, po inną moją simkę przyszedł Kosiarz. Ta Simka nie "zdążyła" jednak umrzeć, bo włączył się ekran ładowania Egiptu. Po powrocie zastałam tę simkę wiszącą tam, gdzie przyszedł po nią Kosiarz, ale nadal widnieje jako członek rodziny. I tak już od paru simowych dni. Nic nie mogę z nią zrobić. Co mogę zrobić, żeby pomóc tej simce przejść na drugą stronę?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|