![]() |
#272 |
Guest
|
![]()
Ja nie lubie sprzątać odrabiać lekcji chodzić do pracy
Inne zajęcia są ok-najbardziej LUBIE jak moi simowie są na akademiku i mają na full kreatywność (najlepiej jak gram 3 simami) i daje perkusje,gitare i fortepian lub bas i daje by grali za napiwki-dużo wtedy zarabiam O i nie cierpie jeszcze jak zadecka karci-raz się ak przyczepiła-na każdym kroku mnie lała torebką ii musiałam wyjść z gry To nawet nie trwa tak długo gorzej na +7 do 10 ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 15.06.2010 - 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie lubię sytuacji kiedy przychodzą w nocy psy przekopują mi podwórko i przewracają śmietnik. Normalnie wkurzają mnie te zwierzęta
![]() Najbardziej jednak wkurza mnie czekanie, jak simy jedzą i mielą tymi gębami napchanymi żarciem, bekają przy tym jak świnie, pierdzą, jakby mogły to by jeszcze oblizały talerz, normalnie mnie nosi jak musze na to patrzeć ![]() Albo Zadecka, stworzyłam sobie nocny klub z dziewczynami tańczącymi w klatkach, to cały czas mi te rozebrane panny pierze po głowie to0rebką i karci patrzących na nie facetów ![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Guest
|
![]()
Oj, oj, dużo ich będzie
![]() - Zbierać śmieci i zakopywać doły (przez psy) . - Zajęcie małych dzieci - grzebanie w sedesie... - Naprawiania zepsutych rzeczy ![]() Więcej nie będę wymieniać... Sporo czasu ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Guest
|
![]()
Karmienie dzieci,
Sprzątanie po psie, I zmywanie naczyń, bo co jakąś zmyje to sims robi następny obiad ... |
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
Nie lubię :
Zdobywać przyjaciół do pracy. Jak mężatką, żonaty przyprowadza kolegę/koleżankę z pracy. Domów, w których nic nie da się zrobić, bo nie ma miejsca. Uczyć małe dziecko się załatwiać, masakra. I jeszcze nienawidzę robić schodów i tapet w domu. ^^ |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
W The Sims 2 nie cierpię sprzątania, bo sim czasem wtedy musi iść do pracy i strasznie na rzeka potem na bałagan. Odrabianie lekcji... - niektórzy młodzi simowie po prostu olewają to, a potem dziwią się, że ich potem Opieka Społeczna zabiera. Nie lubię jak się myje małe dzieci.,.. to z deczka denerwujące jest... ale jak trzeba to trzeba. A jeszcze jak sąsiedzi maxisowscy cię odwiedzają :/ też wnerwiające
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
Ja niecierpię sprzątać butelek które zostają po karmieniu niemowlaka i jeszcze, nie lubię sprzątać po gościach moich simów którzy jak zwykle narobią bałaganu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
![]()
Wkurzyło mnie kiedyś, jak "babce" brakowało jednego awansu do osiągnięcia kariery, więc wyuczyłem ją tego co trzeba, a ona sobie zaszła w ciążę i poszła na macierzyński o_O
|
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
![]()
- Sprzątanie(wszystkiego)
![]() -Zdobywanie przyjaciół do pracy -Odrabianie lekcji |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |