![]() |
#771 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ze swojej gry. Akurat bardzo łatwo go zidentyfikowac. Wystarczy dokładnie przyjrzec się konturom sima z balonu, towarzyszącego jedynkowej Majce. Nie ma wątpliwości, że jest to ten sam sim. Nie wiem czy ktoś się orientuje, ale był on powszechnie wykorzystywany w promocji The Sims Randka.
EDIT: Oto fotki. Niestety nie znalazłam większych: [img]http://i46.************/9rm1xc.jpg[/img] [img]http://i47.************/2m7yd86.jpg[/img] Na tym ostatnim widac identyczną pozę, jak na pierwszym zdjęciu z balonem, więc myślę, że ten dowód będzie już ostatecznym ![]() EDIT 2: I jeszcze jeden ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 28.06.2010 - 20:02 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#772 |
|
![]()
hmnnnn... tylko kim może być ten "pan w niebieskim" ???
Ale uczesanie ma podobne do Dona... Ostatnio edytowane przez kotecek : 28.06.2010 - 19:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
|
![]()
Dodatkowe info dla zainteresowanych (ale osoby, które miały do czynienia z Randką, pewnie o tym wiedzą): w tym dodatku można spotkac nowe postacie (Bombową Blondynkę, Lwa Salonowego, Femme Fatale, Luzaka i Mięśniaka). "Pan w niebieskim", jak to określił Kotecek, jest właśnie tym "Mięśniakiem"
![]()
![]() |
#774 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Guest
|
![]()
No, ale co on ma wspólnego z Bellą?
|
![]() |
![]() |
#776 |
|
![]()
To , że siedzi z nią w tym balonie... ;] Chociaż to troche mało.
![]() |
#777 |
Guest
|
![]()
No właśnie chodziło mi o coś poza tym
![]() I to, faktycznie, niewiele. |
![]() |
![]() |
#778 |
|
![]()
Ehh. <wzdycha> A może to po prostu lenistwo twórców ? Wstawili pierwszego lepszego , który im się napatoczył , a my tu robimy z tego wielką sprawę
![]()
![]() |
#779 |
|
![]()
Ciekawe kim ten "niebieski" jest dla belli ??
Już chyba wiem jak on jest "muskularny", a Bella ma pragnienie romansowania to pewnie na niego leci i z nim zwiała na tym balonie. ######### Dziś będąc na internecie przypadkiem coś znalazłem Spójrzcie na ósmy domek (napisane po angielsku) pisało tam coś o belli więc przetłumaczyłem Opis: bardzo atrakcyjny rustykalnym kabinowy "get-away", który również pochodzi z słynnego Bella Goth - jest w pełni żywy (i ciąży!) Ona także ma istotny konta bankowego, więc można sobie pozwolić, aby pominąć pracy i spędzać wolny czas na nią rekolekcje tak długo, jak chcesz ją. Ale jeśli chcesz to zamiast kabiny wolny do wykorzystania przez innych Sims, jest bardzo łatwa do przenoszenia Bella się w grze (w "Rodziny Mode"). Enjoy! Ostatnio edytowane przez kotecek : 29.06.2010 - 10:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kurcze nic nie kumam
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |