![]() |
#831 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja grałem już mnóstwo czasu simowego i nie uderzył meteoryt... jedyne co, to mój Sim gapił się w teleskop i zobaczył jak spadł meteoryt z nieba i żebym go poszukał przy basenie... nie było innych oznak tylko ten komunikat, na miejscu był olbrzymi meteoryt, ale ludzie normalnie ubrani, nie przypaleni, nie było brudno, a meteorytem był Oktehedryt warty cos około 5 500 simoleonów.
|
![]() |
#832 |
Guest
|
![]()
Mi też w grze nie uderzył meteoryt.
|
![]() |
![]() |
#833 |
Guest
|
![]()
Mam taki problem, mianowicie mam InTeen3 z którym nie można stosować Jonha Sliders. Wywaliłem dwa pliki źródłowe tych sliderów, a zostawiłem same suwaki, później jeszcze dołożyłem inne. Ogółem wszystko fajnie, tylko że przy nowych suwakach nie mam żadnych nazw i wszystko robię na chybił trafił. Znalazłem taki programik Postal do edycji plików package, ale przy zmienianiu stringów w tych plikach i tak się nic nie zmienia, podejrzewam że musiałbym też zmienić język gry, ale tego nie chcę. Wie ktoś może jak tam wstawić te nazwy? Mogą być nawet i po angielsku, ale żeby były :<
|
![]() |
![]() |
#834 |
Guest
|
![]()
w takim razie masz złą wersje inteena,ponieważ ten hak nie koliduje z suwakami,tutaj znajdziesz wersje do Kariery http://www.sexysims2.com/showthread.php?t=172921
Ostatnio edytowane przez Ilona : 04.07.2010 - 14:47 |
![]() |
![]() |
#835 |
Guest
|
![]()
Mam właśnie ta wersję, z suwakami Jonha już sobie poradziłem, plik BASE mógł zostać, a ja go wywaliłem.
Więc zostaje tylko druga kwestia, czy da się jakoś spolszczyć inne suwaki? Wygląda na to że mają tylko angielskie nazwy w sobie, a ten Postal to okazało się że tylko przeglądać pliki package umie :/ |
![]() |
![]() |
#836 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie jakoś te dodatkowe suwaki nie przekonują. Ja instaluję tylko ten od piersi. No i oczywiście wrzucam plik BASE. Wtedy mam po polsku opis suwaka. Nie wiem jakby to było z innymi suwakami. Miałam taki komplet 5 czy 6 suwaków tylko od piersi, ale mnie ten mod denerwował, za dużo roboty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Guest
|
![]()
Dziurawiec_Skąpolistny: Spadanie meteorytu zobaczone przez teleskop było jeszcze przed dodatkiem Kariera
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Guest
|
![]()
To może trochę odbiega od tematu i może ktoś o tym pisał, ale wiecie, że w Twinbrook są potokmowie rodziny Dziwak z Dziwnowa z TS2? Mam nadzieję, że ich pamiętacie. Trzej bracia, w dziwnym, pokręconym domu, jeden w ciąży z kosmitą. Nienazywają się Dziwakowie, tylko Kuriozum, przez naszych genialnych tłumaczy, bo w orginale nazywają się Curious. Są to matka, ojciec, córka i mały syn, który w pzyszłości zostanie pra dziadkiem Jadźki, Paskala, Waldemara i Leszka z dwójki. Mieszkają w takim brzydkim domu na odludziu. Tu jest drzewo g. z wikipedi simów na dowód:
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Guest
|
![]()
Siema.Może to nie ten temat ale na innych żadko sie odpisuje.Mam kłopot.Ostatnio długo nie grałem w ts3 kariera i niedawno gdy włączyłem weszła nowa aktualizacja.Więc aktualizuje i poczas wszedł błąd że nie może odnaleźć pliku czy że jest nie dostępny(niepamiętam) po tym jak chciałem uruchomić gre to gdy włączył mi sie program startu wszedł błąd ,,Nastąpił błąd podczas uruchamiania.Zobacz szczegóły w dzienniku".Nie wiem gdzie ten dziennik jest i także nie wiem co zrobić.Bym prosił o pomoc.Z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
#840 |
Reputacja: 17
|
![]()
Lorstag jeśli chodzi Ci o plik Readme to znajduje się on tu: Start --> Wszystkie programy --> Electronic Arts --> The Sims 3 Kariera --> Przeczytaj
![]() ![]() ![]() Starly... Hmmm... Szalenie mnie zaciekawiłeś tym stwierdzeniem. To ciekawe, ale co to ma za związek? ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|