Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.07.2010, 00:09   #831
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Ja grałem już mnóstwo czasu simowego i nie uderzył meteoryt... jedyne co, to mój Sim gapił się w teleskop i zobaczył jak spadł meteoryt z nieba i żebym go poszukał przy basenie... nie było innych oznak tylko ten komunikat, na miejscu był olbrzymi meteoryt, ale ludzie normalnie ubrani, nie przypaleni, nie było brudno, a meteorytem był Oktehedryt warty cos około 5 500 simoleonów.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.07.2010, 11:48   #832
Kinkarus
Guest

Mi też w grze nie uderzył meteoryt.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2010, 13:07   #833
Tuptuś
Guest

Mam taki problem, mianowicie mam InTeen3 z którym nie można stosować Jonha Sliders. Wywaliłem dwa pliki źródłowe tych sliderów, a zostawiłem same suwaki, później jeszcze dołożyłem inne. Ogółem wszystko fajnie, tylko że przy nowych suwakach nie mam żadnych nazw i wszystko robię na chybił trafił. Znalazłem taki programik Postal do edycji plików package, ale przy zmienianiu stringów w tych plikach i tak się nic nie zmienia, podejrzewam że musiałbym też zmienić język gry, ale tego nie chcę. Wie ktoś może jak tam wstawić te nazwy? Mogą być nawet i po angielsku, ale żeby były :<
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2010, 14:44   #834
Ilona
Guest

w takim razie masz złą wersje inteena,ponieważ ten hak nie koliduje z suwakami,tutaj znajdziesz wersje do Kariery http://www.sexysims2.com/showthread.php?t=172921

Ostatnio edytowane przez Ilona : 04.07.2010 - 14:47
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2010, 15:41   #835
Tuptuś
Guest

Mam właśnie ta wersję, z suwakami Jonha już sobie poradziłem, plik BASE mógł zostać, a ja go wywaliłem.

Więc zostaje tylko druga kwestia, czy da się jakoś spolszczyć inne suwaki? Wygląda na to że mają tylko angielskie nazwy w sobie, a ten Postal to okazało się że tylko przeglądać pliki package umie :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.07.2010, 15:52   #836
anie_1981

Reputacja: 10

Mnie jakoś te dodatkowe suwaki nie przekonują. Ja instaluję tylko ten od piersi. No i oczywiście wrzucam plik BASE. Wtedy mam po polsku opis suwaka. Nie wiem jakby to było z innymi suwakami. Miałam taki komplet 5 czy 6 suwaków tylko od piersi, ale mnie ten mod denerwował, za dużo roboty.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.07.2010, 15:49   #837
Meliona
Guest

Dziurawiec_Skąpolistny: Spadanie meteorytu zobaczone przez teleskop było jeszcze przed dodatkiem Kariera . Mi też jeszcze nie uderzył meteoryt. Szkoda.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2010, 13:26   #838
Starly
Guest

To może trochę odbiega od tematu i może ktoś o tym pisał, ale wiecie, że w Twinbrook są potokmowie rodziny Dziwak z Dziwnowa z TS2? Mam nadzieję, że ich pamiętacie. Trzej bracia, w dziwnym, pokręconym domu, jeden w ciąży z kosmitą. Nienazywają się Dziwakowie, tylko Kuriozum, przez naszych genialnych tłumaczy, bo w orginale nazywają się Curious. Są to matka, ojciec, córka i mały syn, który w pzyszłości zostanie pra dziadkiem Jadźki, Paskala, Waldemara i Leszka z dwójki. Mieszkają w takim brzydkim domu na odludziu. Tu jest drzewo g. z wikipedi simów na dowód:

Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2010, 20:44   #839
Lorstag
Guest

Siema.Może to nie ten temat ale na innych żadko sie odpisuje.Mam kłopot.Ostatnio długo nie grałem w ts3 kariera i niedawno gdy włączyłem weszła nowa aktualizacja.Więc aktualizuje i poczas wszedł błąd że nie może odnaleźć pliku czy że jest nie dostępny(niepamiętam) po tym jak chciałem uruchomić gre to gdy włączył mi sie program startu wszedł błąd ,,Nastąpił błąd podczas uruchamiania.Zobacz szczegóły w dzienniku".Nie wiem gdzie ten dziennik jest i także nie wiem co zrobić.Bym prosił o pomoc.Z góry dzięki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2010, 21:18   #840
Łezka

Reputacja: 17

Lorstag jeśli chodzi Ci o plik Readme to znajduje się on tu: Start --> Wszystkie programy --> Electronic Arts --> The Sims 3 Kariera --> Przeczytaj
Starly... Hmmm... Szalenie mnie zaciekawiłeś tym stwierdzeniem. To ciekawe, ale co to ma za związek?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania