![]() |
#3042 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy dobrze zrobiłem, zaprosiłem matke i brata zmarłego sima, wprowadziłem ich do siebie żeby mieć dostęp do wyposażenia brata i matki, albo do wyposazenia rodziny i nic, nie ma nagrobku
![]() |
![]() |
![]() |
#3043 |
Reputacja: 14
|
![]()
ostryhash możesz bez problemu zmienić rodzinę, którą grasz. W opcjach wybierz "edytuj miasto", gdy przejdziesz do edycji miasta kliknij ikonkę "zmień aktywną rodzinę", a następnie "wybierz rodzinę". Powodzenia
![]()
![]() |
#3044 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://eastore.ea.com/store/eaemea/D...oryID.11242700
Ktoś juz sciągał po 0zł? Bo nie wiem, czy ryzykowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3045 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Mnie też dzisiaj odwiedziła Simka. Nazywa się chyba Berta Hart, czy jakoś podobnie. Słyszę "ding dong", myślę, że to pewnie znowu do sąsiadów, a tu szok - ktoś pod moimi drzwiami stoi ![]() Nawet nieznajoma mi simka, tylko przyjaciółka współlokatora, który jest gwiazdą rocka (więc nawet nie wiedziałam, że się znają). A potem oczywiście znowu wywaliło mnie do pulpitu, nie zapisałam (bo się zapisuje 4-5 minut, a mi się tyle nie chce czekać) i się wkurzyłam i wyłączyłam kompa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3046 |
|
![]()
Skoro nikt nie próbowal, to sama sprobowałam. Drugi raz "kupiłam" WP i zarejestrowałam. Dostałam promocyjny globus i 1000 simpoints za rejestrację
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3047 |
|
![]()
Mamełe musiałaś wpisać kod instalacyjny tak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3048 |
|
![]()
Tak, przyszedł mi na maila wraz z potwierdzeniem zakupu i tak mam teraz 2 kody do WP, bo wczesniej kupilam WP normalnie w sklepie.
![]() Edit a wlasciwie nie, bo jak kupilam, to byl link na pobierz i automatycznie mi walnelo w EADM. kod wpisalam tylko na thesims3.com i wtedy mi pojawilo sie odbierz darmowe simpoints. W mailu byl tez link do globusa i kod do pobrania go. Ostatnio edytowane przez Mamełe : 21.07.2010 - 21:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3049 |
|
![]()
Chcę zrobić sobie podwyższenie w domu, ale nie wiem jak. Chcę, aby przylegało ono do ściany. Chodzi o fundament w domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3050 |
|
![]()
Mam mały problem. Otóż mam pewne małżeństwo. Moja simka ma charyzmę na maksa i wykupioną nagrodę bohaterka biura. Od pewnego czasu jeżeli przebywa w jednym pomieszczeniu z jakimś simem nawet z nim nie rozmawiając pojawiają im się nad głowami takie niebieskie plusiki(te które informują o tym, że zwiększa się pasek znajomości). Nie przeszkadzałoby mi to gdyby nie to, że przez to nie przebywa jej interakcji romantycznych przez co nie może postarać się o dziecko, wskoczyć w ramiona itp. Czy ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie? Byłabym bardzo wdzięczna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 42 (0 użytkownik(ów) i 42 gości) | |
|
|