|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Hmmm...
Dopiero zaczynam, więc błagaaaaaam o porządną krytykę i rady ![]() A tak przy okazji, to znacie może jakieś strony z darmowymi i ładnymi włosami, bo mam bardzo mało? ![]() Susan [IMG]http://i32.************/29bg6c8.png[/IMG] [IMG]http://i25.************/x2qye1.png[/IMG]
![]() Ostatnio edytowane przez .mirror : 27.07.2010 - 21:04 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
peggy, raonsims, coolsims
SIMKA: Po 1, chyba zdjęcia są za duże, bo z tego co pamiętam mają być 800x600 px, tak? No, mniejsza o to. Irytuje mnie ta czerwona ściana z tyłu i kawałek obrazka. Spróbuj robić prezentacje stylizowane. Np. jeśli simka jest delikatna i dziewczęca, zrób sesję w ogrodzie itd. Włosy są do niczego (według Za bardzo wykrzywiłaś usta, jak dla mnie. Powinnaś robić bardziej naturalne brwi. Takie mocno wydepilowane mają stare babcie, wytatuowane eyelinerem Podobają mi się te duże oczy, kształt twarzy i nosek ![]() 6/10
|
|
|
#3 |
|
|
Och, nie wiedziałam o rozmiarze zdjęć ^^"
Dziękuję za opinię i tą krytykę, właśnie na to czekałam Oraz ogromne dzięki za strony
|
|
#4 |
|
|
Nie ma za co
![]() Powodzenia
|
|
|
#5 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie, nie, nie.
Oczy za duże, twarz taka... dziwna, usta za małe i zbyt powyginane. Kompletnie mi się nie podoba ![]() PS. Bardzo ładny obraz, ten na ścianie
|
|
|
#7 |
|
|
Dziękuję za uwagi
![]() Cóż, jestem w trakcie tworzenia kolejnej simki, więc pewnie będę musiała się bardziej postarać
|
|
#8 |
|
|
Ma za pulchną twarz i dziwne usta
Poza tym nie wiem co ale coś mi się w niej podoba . Może to , że nie jest perfekcyjna a ja sama perfekcyjnych simek nie tworzę , wręcz przeciwnie hehe
|
|
#9 |
|
|
PS. Zastanawiam sie, czy nie dalabys jej do pobrania. Chcialabym ja troche podrasowac
|
|
|
#10 |
|
|
Uuuh... No nie bardzo mogę, gdyż musiałam zrobić reinstalkę. Błąd 'Aplikacja...'
Ale spróbuję ją zrobić drugi raz Więc powiem tak, nie obiecuję, że ją dam, ale postaram się ![]() Gold Chocolate - dziękuję Ja sama także nie lubię perfekcyjnych simów, gdyż mają być podobni do ludzi, a ludzie nie są idealni ![]() EDIT: No dobrze, udało mi się odzyskać dodatki z internetu, jednak kształt twarzy... uległ, mam nadzieję, minimalnej zmianie. A wszystko dlatego, że zapomniałam przed reinstalką zrobić kopię downloads i savedsims... Simka jest zapakowana w Sims2Pack. http://www.zshare.net/download/7872415153502bb3/ EDIT2: Kolejna simka, tym razem robiona w Body Shopie. Muszę przyznać, że dużo lepiej się robi simów niż w grze ^^ Claire
![]() Ostatnio edytowane przez .mirror : 27.07.2010 - 12:19 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|