![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Super odcinek. Nie mogę się doczekać następnego.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W tej chwili nie przeczytam, ale tak jakoś wieczorem postaram się całość ogarnąć. Nie, nie powinnam tu zaglądać, bo cały dzień będzie za mną chodzić. xD |
|
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Rudzielcu , ale ja nie powiedziałam , że on jest lepszy od Marco.!
![]() ![]()
![]() |
#74 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Skoro jest przewrócony, znaczy, że leży. Wydaje mi się więc, że lepiej brzmiałoby tak, jak napisałam wyżej. Poza tymi błędami, to bardzo mi się podobało... z każdym odcinkiem lepiej i zaczynam się przyzwyczajać, do tego czasu teraźniejszego (w końcu ![]() A Chase... <wzdycha głośno> no to chyba wiadomo, że jest słodki ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak nadal mało poważnie mówiąc to wybaczam ![]() Tylko skończ już z tym menelem! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Jej, ja się głowię cóż to za facet a to sen...:/ No, ale ma on jak przypuszczam jakieś znaczenie w opowiadaniu.
Chase z odcinka na odcinek zyskuje coraz więcej mojej sympatii ![]() I okazało się, że on faktycznie mówi po staroświecku! A ja już myślałam, że mam urojenia... ![]() Niech on wreszcie wytłumaczy Max o co w tym wszystkim chodzi, bo ja też jestem strrasznie ciekawa. I tak jak ona zastanawiam się, skąd wzięła się tam jej szczoteczka (z misiami ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||||||
|
![]()
Odcinek jakiś taki krótki. Czuję niedosyt. Może dlatego, że nie wiele z niego wynika, ale na pewno w następnym rozjaśnisz nam sytuację
![]() Lubię Chase'a, ale cham z niego - nie przyniósł Max wody ![]() ![]() Błędów trochę było. Nie omieszkam je wspomnąć ![]() Cytat:
i 'przecinającą również powiekę' Cytat:
lub 'Biorę głęboki wdech' Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Jezu, ludzie! Podziwiam Was za to, że chce się Wam tak poprawiać i poprawiać moje błędy.
![]() I dziękuję za komentarze. Obiecuję, że w następnym odcinku trochę się rozjaśni cała sytuacja, jednak jest jedna sprawa, o której muszę Wam powiedzieć. Bo w czwartek wyjeżdżam na dwa tygodnie i nie jestem pewna czy zdążę dodać do tego czasu odcinek. Więc jakby co, to niestety będziecie musieli poczekać te dwa tygodnie na kolejną część. Ale, mam nadzieję, że wytrzymacie. A jak nie to ciekawość będzie Was zrz(ż?)erać żywcem. <diaboliczny śmiech> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Jakoś wytrzymam te dwa tygodnie.
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
No i masz. Mozilla zżarła mi post, który wczoraj udało mi się doprowadzić praktycznie do końca. Nie będę go pisać jeszcze raz, bo to większego sensu chyba już nie ma, tylko tak:
Rudzielcu, dziękuję ci. Sprawdziłam dokładniej, jak to z tymi myślnikami jest i fakt, z pewnego punku patrząc, tam kropki nie powinno być. Jeśli jednak potraktować samo "Spokojnie", jako zdanie, to jak najbardziej prawidłowe byłoby kropeczki wstawienie. Chyba, że po raz kolejny zagadnienie traktuję płytko. xD Odcinek podobał mi się, chociaż wciąż nie umiem powiedzieć, czy bardziej, czy mniej niż poprzedni. Powiem tak - ten, od momentu, gdy Max budzi się na podłodze, robi się coraz ciekawszy, coraz lepiej się go czyta. I mam nadzieję, że ta tendencja do wzrostu się zachowa. 2 tygodnie? Łee, czyli wrócisz, jak ja akurat wyjeżdżam. Paskudztwo. xD |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|