![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta rodzina to taki gotyk, taki mocny makijaż i w ogóle, może oni byli tacy, że chcieli być wampirami a nie mogli, więc się do nich upodobnili... Ale na pewno sposób ich śmierci był inny niż spalenie na słońcu, może trzeba sprawdzić kolor ich duchów ???
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Jak u mnie duchy nie wychodzą
|
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
To Ci ciekawostka, bo ja NŻ nie mam, a jakiś koleś z nazwiskiem Lewus chodzi mi po mojej nowej miejscowości. Przynajmniej chodził, bo widziałam go tylko raz na pareli publicznej, a potem go już nie spotkałam.
![]() Stary, siwy i wiecznie robił na złość mojej nastoletniej simce! |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
Wow, nie sądziłem że ten temat jest jeszcze aktualny ;D dawno tu nie byłem. A jeśli chodzi o nazwiska to dość często udaje mi się spotkać na parcelach publicznych Lewusów. Kilka stron wcześniej powinien być post, w którym ktos opisuje jak zmarła mu simka(lub sim) i gdy chciał go wskrzesić to do wyboru był też ktoś z rodziny Lewusów lub Kosmoksów, dokładnie nie paqmietam
![]() |
#137 |
|
![]()
Lewusowie to podstawa kazdej parceli publicznej, jest ,milion takich simów które chodzą po parcelach publicznych i to już wtedy nawet jak ma się tylko podstawę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Dużo Lewusów chodziło po parcelach publicznych. Mój lokaj miał nazwisko Lewus. O.O xd
Ale to już czysty przypadek. ; )
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Dawno nie byłem w tym domu, ale propos koloru duchów, to jeden,,Nie pamiętam jaki''miał kolor mocno czerwony z czerwonymi kroplami opadającymi z niego(tak jak z sima utopionego ale nie robiło kałóż). A i ten Jonatan lewus ma aspircje pragnienia rodziny, właściwie to 90% rodziny ma to pragnienie(przynajmniej u mnie).
|
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
A jeden był biały dzisiaj mi wyszedł xD dopiero
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |