![]() |
#551 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Danuta i Ireneusz zestarzeli się, Irek został światowej sławy chirurgiem, a Danuta spełniła pragnienie życiowe, więc przeszła na emeryturę. Malcolm został najlepszym przyjacielem na zawsze Klementyny Lady (jak rozmawiali pojawiła się taka opcja "zaproponuj bycie najlepszymi przyjaciółmi na zawsze" ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#552 |
Guest
|
![]()
Kinga-nie pisz postów pod postem
U mnie w jaskini Pokrzyku Jadwiga Ołów zaręczyła się z Pojemnikiem,a w rodzinie Wycior urodziło się dziecko,tylko nie pamiętam co ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Reputacja: 17
|
![]()
Kinga - to są losy rodziny, ale raczej z The Sims 3... W The Sims 2 jest Mirosław Landgraab IV, a Klementyny Lady nie ma...
![]() |
#554 |
|
![]()
Tak, z The Sims 3, ależ bardzo przepraszam, pomyliłam fora, znawco... ^^ widzę że zawsze czujesz się upoważniony mnie pouczać... ; >
Ostatnio edytowane przez Kinga : 04.07.2010 - 11:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ależ proszę bardzo, każdy może się pomylić.. Ja czuję się upoważniony do kontroli (na poziomie, na którym mi wolno), aby wszystko było "jakoś poukładane".
![]()
![]() |
#556 |
Guest
|
![]()
A u mnie Dina jest w ciąży i wychowuje samotnie swoje dziecko, które jest niemowlakiem ale już zaręczyła się z moim pra-wnukiem, który aktualnie jest na studiach ... Nina jest z Donem i chyba są szczęśliwi, natomiast Balbina jeszcze jest sama z swoim młodszym synkiem bo starszy się wyprowadził aczkolwiek zagram tak, iż również się zaręczy z moim pra-wnukiem, który jest aktualnie na studiach.
Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#557 |
Guest
|
![]()
u mojej kuzynki gram ona za niedlugo mi wgra sims 2 rezydencje i ogrody z niemal wszystkimi dodatkami oprocz wlasny biznes cztery pory roku i nocne zycie bo ona tego nie ma a wgra mi tez sims 3 a co do tematu to:
ćwir: narazie kasandra i don sie pobrali,don kocha bardzeij nine a mortimer ozenil sie z dina przyjemniaczek: daniel i marysia kochaja sie i sie pogodzili a siostry sie troszke bardziej lubia biedak: damian jest w zwiazku z andzeliką,balbina ma nastepnego syna-waldka i corke-jole teraz dziwnowo: gram tylko kowalami a w weronie nikim narazie: jasiek jest na studiach i po nich ozeni sie z ofelia technik kocha jak nigdy jadzke i niemal codziennie gadka potem pocalunek i do lozeczka xd |
![]() |
![]() |
#558 |
|
![]()
Don Lotario wziął ślub z Niną Kaliente. Po kilka próbach " zapłodnienia " dowiedzieli się że Nina nie może mieć dzieci. Załamani doszli do wieku emerytalnego. Wtedy młodziutka opiekunka ( moja simka) wprowadziła się do nich by się nimi opiekować. Nina ciągle nie mogła się otrząsnąć, więc po prostu zasnęła i się nie obudziła. Gdy Don to zobaczył to jego serce przestało tykać. W jego ciele obudziła się ogromna pustka. Opiekunka Eva zadzwoniła do Czarnego Kosiarza z Kosą. Miała tylko przy sobie 1000 $, dlatego po transakcji Evy z Kosiarzem Nina i Don byli zombie!
[img]http://i32.************/2pqrgao.jpg[/img] Maria Przyjemniaczek wyprowadziła się z domu. Zostawiła swoje dwie córki na pastwe losu u boku Daniela Przyjemniaczka i Kasi Langerak która robiła za ich macochę. Dziewczyny były załamane, dlatego postanowiły się pogodzić. Dalej się spotykały ze swoimi sympatiami. Liliana ze Szczepanem, a Andżelika z Damianem. Daniel i Kasia wzięli ślub, na którym nie było ich córek. Postanowiły zamknąć się w.... szafie! Nie przejmowali się zbytnio córkami, ponieważ w drodze mieli kolejnego bobasa w brzuszku Kasi. Nie zwracali wcale na nie uwagę, po tym jak się nie ukazały na ślubie jako druhny. W końcu wyjechali na miodowy tydzień, a wtedy siostry chciały posmakować życia. Umówiały się na pijackie imprezy, wgl. były doszczętnie zniszczone. Po miesiącu Kasia i Daniel nie przyjechali.. Po kolejnym miesiącu też nie.. Siostry zrozumiały, że musza być silne. Wyprowadziły się z tej starej chałupy. Damian i Szczepan byli już przystojnymi dorosłymi. W dniu urodzin sióstr Damian oświadczył się Lilianie, a wesele zrobili w ogródku ich nowego domu.. [img]http://i29.************/1httvn.jpg[/img] Od prawej: Liliana i Damian po małej zmianie wyglądu ;>. Dalej Esmeralda Hak, Daniel i Marysia raczyli przyjść, gdy zobaczyli w gazecie wielki nagłówek pt. " Wielkie Wesele małej rodziny! Damian Biedak i Liliana... Biedak! ". Dalej Lucjan Hak (?), a ostatnia w dużej, niebieskiej sukience i czerwonych włosach...Andżelika! |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Guest
|
![]()
to dalej zrobilem:
cwir: mortimer zenil sie z diną,kasandra byla zona z donem ale w nwym domu nakryla go na pocalunkach z nina i wzieli rozwod,kasandra poszla sie wyzalic do darka marzyciela i tam mieszkala po 3 dniach cos zaiskrzylo w nich i wzieli slub a lotario wziol slub z nina ale odwiedzal dzieci jeo i kasandry czyli blizniaczki majke i alicje przyjemniaczek: daniel wzial rozwod z marysia,ozenil sie z kasia i ma z nia 2 dzieci a andzelike i liliane ozenie ze swoimi chlopakami jak beda dorosle |
![]() |
![]() |
#560 |
Guest
|
![]()
Ja mam tak: u Ćwirów Kasandra nadal kocha Dona ale nie bierze z nim ślubu. Aleksander staje się nastolatkiem, a Mortimer się wyprowadza do Kalientów. I żeni się z Niną. Ale potem ma romans z Diną. Aż w końcu umiera i zostawia im pełno kasyxD. Przyjemniakowie: siostry się kłocą ale później się przepraszają, a xMarysia z Danielem codziennie się kochają. U Marzycielów: ten starszy koleś (nie wiem jak się nazywa) nie maluje ale pracuje jako naukowiec, a jego syn kocha Liliana. Don zdobywa miłość pieciu simek: Kasandry, Niny Diny Kasi i jakiejś tam z Simcity. U biedaków bieda. Damian się poprawia i kocha matke, Błażej staje się nastolatkiem. A balbina rodzi jeszcze Jakuba i zakochuje sie w Marzycielu i za niego wychodzi i jest bogata i mają pełno dzieci Damiana, Błażeja, Jakuba, i jeszcze tego czarnego ale nie wiem jak się nazywa.;p
W Dziwnowie: Dziwakowie: Paskal rodzi sima UFO, a tak wogole to wszystko jest to samo u nich. Widmo: Ofelia dorasta i się wyprowadza, Oliwka umiera i zostawia spadek dla Nerwusa. Dom zostaje wystawiony na sprzedaż. Kowal: Ten młody kosmita się wyprowadza a ogolnie jest OK. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|