![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
A ja się zastanawiałem gdzie mi moje nagrody poznikały! A to szkubane ptaszyszko z tego wielbiciela.Zatrudnię sobie tego Alfreda czy jak mu tam i niech przepędzi tego brudasa z mojej działki.Nie chcę go kasować bo pomimo tego co robi to trochę smutno by było bez niego,chociaż jak sobie pomyślę o tym jak mnie na mieście prześladuje to mnie krew zalewa.Na szczęcie Lena go przepędza ale jest to bardzo krótkotrwały efekt.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Mam bardzo dobry sposób na pozbycie się na pewien czas fanatycznego wielbiciela: trzeba wykupić lalkę voodoo, i żeby się go śmiesznie pozbyć trzeba użyć tej lalki na nim. :twisted:
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
ja jestem gwiazdą i fanatyk odwiedza mnie bardzo żadko ... :roll:
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
A ktoo to jest ta Lena hunter666?
P.S. Ja nie mam jeszcze gwiazdy |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Lena dziwnie przepędza Fanatyka. Stosuje nanim jakieś karate :? :?:
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ej, nie mam pojęcia jak wy zdobywacie wielbiciela i arz 2 przyjaciuł!!!!!!
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Blinka, karate :? :?: :!: :?: :!: Pierwsze słyszę!
|
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
eee fanatyka sie nie zdobywa :wink: on sam przychodzi :lol: a przeciez 2 przyjaciÓł jest łatwo zdobyc :wink: nie kumam :shock: |
|
![]() |
#30 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Ja też nie kapuję. :? |
||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Fanatyczny wielbiciel-fan | sylwka | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 148 | 01.02.2005 15:28 |
Co zrobić żeby fanatyczny wilbiciel nie kradł?? | andrzej17 | The Sims 1: Rozszerzenia | 12 | 20.12.2003 21:29 |
Nie tylko Fanatyczny wielbiciel | ola_pawlik | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 26.09.2003 12:31 |