![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
2135? Nie przyszło mi do głowy, że to przyszłość, nic na to nie wskazywało, ale kto wie czy w tych odległych latach coś się zmieni
![]() Jestem pod wrażeniem wyobraźni, serio. Trzeba mieć talent, żeby potrafić stworzyć taką bajkę ![]() Podoba mi się. Podejrzewam, że te potwory są z jakichś chińskich mitów czy coś w tym rodzaju ![]() Fajnie, choć na razie mało się dzieje. Tylko ten Len-Vorg, Len-Vorg i tak w kółko. Czekam na wielką akcję, bo zapowiada się na nią ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
bubel-96 a nie wiem kiedy, jutro się zabieram za pisanie
![]() Lira no tak, wszystko musi mieć swoją kolej, więc na początku musiałam wstawić zapowiedź do akcji ^^ spokojnie, szykuje się jatka więc w następnym odcinku będzie co czytać ![]() dzięki za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Super odcinek. Nie zauważyłam żadnych błędów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||||
Guest
|
![]()
Powiem ci, że dobrze, że zaczęłaś tłumaczyć wypowiedzi demona w nawiasikach obok, zamiast przy pomocy gwiazdek. To zdecydowanie wszystko ułatwia, kiedy nie trzeba lecieć na koniec odcinka, żeby zobaczyć, co bohater mówi. :3
Zaczyna się zupełnie inaczej niż poprzednia część i jestem nawet skłonna stwierdzić, że całość wygląda na nawet bardziej udaną. I obserwujemy też Vorga z nieco innej strony niż ta, z której dał się poznać wcześniej. I to na plus. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Układ z demonem... Luńce coraz bardziej się to podoba. Twoje fotostory jest nietypowe, oryginalne, a poza tym dobrze napisane. *w* pquote]Furgonetki sunęły ulicą, bryzgając na boki wodą z wszechobecnych kałuży.[/quote] Dopełniacz od rzeczownika "kałuże" brzmi "kałuż". "Kałuży" to dopełniacz od rzeczownika "kałuża". ( swoją drogą to dziwne słowo, jak tak się w nie wczytać o,o ) Cytat:
Rok 2135. Czyli wszystko dzieje się w przyszłości. Takie szczegóły, a cieszą, są zaskakujące. Cytat:
[quote]Sierżant wyjął portfel z kieszeni i zapłacił mężczyźnie siedzącym za kółkiem.[.quote] Siedzącemu za kółkiem. To teraz czekam zarówno na kolejny odcinek Vorga, jak i Belle Rose. W miarę, jak czytam twoje fotostory, coraz bardziej mi się podobają. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Uff..
przeczytałam wszystko (to znaczy te dwie ostatnie części) teraz ,bo jakoś wcześniej nie miałam czasu.I muszę Ci powiedzieć,że to jest super ;-) Po prostu super ! Podoba mi się,bo jest inne ,napisane w innym stylu,takie mroczne(?),trzymające w napięciu .. Chyba jestem już Twoją stałą czytelniczką . I bym musiała się jeszcze wziąć za Belle Rose,ale to może już jak wrócę z wakacji ![]() Pozdrawiam gorąco. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Fajnie, że wysłuchałaś mojej prośby i tłumaczenia są w nawiasach
![]() ![]() Tam gdzieś napisalaś "po łacińsku" a powinno być "po łacinie" ![]() Swoją drogą ciekawe, że Len zna łacinę, ale to pewnie takie czasy ![]()
![]() |
#47 |
|
![]()
Miley98 dziękuję
![]() Panna Lu uff.. rozpisałaś się ^^ obiecuję, że poprawię błędy ![]() Na pomysł napisania tego odcinka w ten sposób, wpadłam jak miałam zapisane dwie i pół strony w wordzie. Zawsze kiedy piszę, to wpadają mi do głowy różne pomysły, w tym przypadku, akurat to był ten, w którym przedstawiłam niebo w inny sposób niż być powinno ![]() Co do samego demona, to fakt, można się zastanowić czy nie robi z Lena debila i nie pogrywa z nim, no ale jak jest naprawdę to już się dowiecie w kolejnych częściach ![]() Dastina miło mi, że się podoba ![]() muszę jeszcze popracować trochę nad tekstem, bo robię błędy, ale to wszystko małymi kroczkami ![]() ![]() no i zapraszam do Belle Rose po wakacjach ![]() Libby jestem otwarta na sugestie czytelników, skoro tak jest lepiej, to czemu nie? ^^ Len zna łacinę, bo jak napisałam na początku FS (w pierwszym odcinku) od dawna pracuje w Legionie, a w tych czasach "opowiadaniowych" jest to język powszechnie znany wszystkim łowcom demonów ![]() Dzięki za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
łał, kolejny odcinek przegapiłam! Ale wreszcie go przeczytałam i jestem na ciebie zła, rudzielcu! Wklej gdzieś moją śliczną Debbie, chociażby tak w bonusie
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Super , super
![]() ![]()
![]() |
#50 | |
|
![]()
pensivelane akurat tak się składa, że mam jej zdjęcie, które nigdzie nie wykorzystałam ^^
proszę ![]() [img]http://i38.************/5f50fl.jpg[/img] Gold_Chocolate czyli umiem jeszcze zaskakiwać? ![]() Libby moja droga, a nie zastanawiałaś się nad tym? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|