![]() |
#252 |
Reputacja: 10
|
![]()
przepraszam, nie mam pomysłu na prezentację : P jak wymyślę, to zrobię przy następnej simce :x
Andy ![]() ![]() ![]() ![]() nie jestem do niej za bardzo przekonana, ale może komuś się spodoba : P chyba za duże uszy : o i nie wiem co się stało z nogami na drugim zdjęciu Ostatnio edytowane przez 0lka : 31.08.2010 - 21:54 |
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]()
Ma chyba coś nie tak z oczami... albo z ustami; nie umiem tego określić...
Poza tym, simka bardzo ładna ^^ |
![]() |
#254 |
|
![]()
Mimo wszystko dzięki za stronki
![]() Andy definitywnie ma zbyt zsunięte oczy. Wygląda, jakby miała zeza xD I chyba nie pasuje jej ta szminkam bo z ustami też ma coś nie tak xD I włosy - masakra, strasznie do niej nie pasują xD Ja dałabym jej DUŻE (nie dużo, duże xD) blond loki, ale to tylko propozycja xD
#255 |
|
![]()
No o prezentacje to się nie postarałaś.
Pierwszy stój jest fajny, ale niestety drugi to beznadzieja. ![]() Simka ma trochę dziwne usta, albo szminka sprawia takie niedopasowane wrażenie. Ma ładne oczy chociaż tak jakby miała zeza, ale to może tylko złudzenie. Czerwono białe kafelki do tej nijako błękitnej ściany??? Okropność!!!!!!!!- na to nie mogę przymknąć oka ;(
#256 |
|
![]()
Powiem szczerze,ze mi się podoba . Bardzo fajna wyszła . Tylko te oczy coś nie pasują .. takie "zezowate" . Co do ust nie mam jakichś większych "ale" , jednak górna warga wydaje mi się ciut dziwna.
Reszta okej,włosy ładne =D |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
Jest zupełnie inna niż te tworzone dotychczas przez Ciebie. "Inny" nie zawsze znaczy "lepszy"... ale nie znaczy też "gorszy". Andy jest bardzo ładna. Ma śliczne oczy i dobrze dobrany makijaż. Fajne ma ciuchy na pierwszych zdjęciach. Co do włosów - moim zdaniem najlepiej jej w takich, jakie ma.
A tak w ogóle - masz talent do tworzenia simek. Jedno wielkie W O W. |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
każdy ma inny gust, dlatego trudno mi zrobić idealną simkę, żeby wszystkim się podobała.
Avonlea - tło (ściana + podłoga) zrobiłam bardziej w stylu lat 40-50, nie wiem czy kojarzysz jak wyglądały wnętrza w tych czasach... i dziewczyny ![]() simka miała być w stylu pin-up. dlatego tak podkreśliłam jej usta na czerwono ![]() dziękuję za komentarze : p + nie mam głowy do wymyślania historyjek do prezentacji : p nie muszę przecież robić tak, jak robią inni ![]() Ostatnio edytowane przez 0lka : 01.09.2010 - 15:02 |
![]() |
![]() |
#259 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie mam żadnych zastrzeżeń
![]() 10/10 + za prezentację, która mi się akurat podoba=11/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
Simka jest ładna bardzo ładna mi się podoba.
Za simkę 10/10 Za prezentacje 5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|