![]() |
#491 |
Guest
|
![]()
Nii, nie przerywaj więcej odcinków. D: To straszne jest, żeby w takim momencie akcja się urywała, nosz. Teraz tylko mam nadzieję, że kolejny pojawi się jak najszybciej.
A co do narzędzia zbrodni to nie wiem - spodziewałam się wszystkiego, ale chyba nie siekiery. xD I teraz zastanawiam się, co będzie dalej - tymczasowo Gabrielowi dużych szans ze zranionym kolankiem, ale specjalnego talentu do przewidywania akcji to ja nie mam - także lepiej się niczego nie spodziewać. Czekam. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#492 |
Guest
|
![]()
Heh. Coraz lepiej ci to wygodzi [powiem ci w tajemnicy, że lubie takie akcje xD ( chodzi o tą rzeż,która się szykuje)] Czekam na odcinek! xD
|
![]() |
![]() |
#493 |
Guest
|
![]()
Świetny odcinek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Ciekawa jestem, jak Mei przyjmie stratę dziecka. Mam tylko nadzieję, że nie zrobisz tak, że Mei stwierdzi, że Marco nie zależało na dziecku, jeśli posłucha rady Colina i nie będzie się przy niej łamał
![]() Ale Marco obietnicę wymusił... ![]() ![]() ![]() Siekiera? No ciekawie. Nie pomyślałam o tym. Szczerze mówiąc, zastanawiałam się, czy wciśniesz tam gwoździarkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I odcinek ma być jak najszybciej ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 11.09.2010 - 22:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |||||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No... zobaczycie jak zareaguje ![]() Cytat:
![]() Musisz napisać do Marco na PM żeby szybko biegał xDDD Cytat:
![]() A zabrania bo Colin to casanova i wydaje mu się, że jak ją bzyknie to dziewczyna będzie cierpiała ![]() Cytat:
![]() I nie ty jedna masz nadzieję, że Alia nie dotrzyma obietnicy... ![]() Powiedzmy że dotrzyma ale.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czyli jak zwykle? ![]() Cytat:
![]() ad2. Iskrzyć będzie bardziej niż się spodziewasz... ![]() ad3. hłe hłe hłe... ![]() ![]() ![]() ad4.ha ha no chyba nie spodziewałaś się, że będzie dyskutował z szalonym człowiekiem? ![]() A odcinek hmm.... najpierw Vorg ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za komentarze! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
|
![]()
Ona musi dotrzymać, ale on nie
![]() Niech działa, niech działa! A Marco niech pobije porządnie tego dupka i zostawi go w lesie, szkoda zeby miał takie ścierwo na sumieniu później.
![]() |
#497 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Trzymam za słowo
![]() ![]()
![]() |
#498 |
|
![]()
Matko, siedziałam nad twoim FS od wczoraj i własnie skończyłam nadrabiać wszystkie odcinki.
Rudzielcowa, jesteś wielka. Właśnie sobie uświadomiłam, że produkuje jakiś szajs, w porównaniu z twoim fotostory. No więc o fs: Nie mam zastrzeżeń, zero. Na twoim miejscu wydałabym to kiedyś jako książkę ![]() Choć z drugiej strony, jakby się na to rzucili jak na zmierzch i zrobili z tego jedną, wielką komercję to byłoby to rzeczą względną. Tak czy siak, ja tam Marco jakoś nie ubóstwiam. Chodzi mi o wygląd, jakoś mnie nie kręci ![]() Za to Colin ![]()
![]() |
![]() |
#499 |
Guest
|
![]()
A już myślałam że Marco odrazu odstrzeli Gabrysiowi łeb a tu będzie imprezka
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
|
![]()
Zgadzam się z pensivelane, możnaby to wydać jako książkę.
![]() Zgadzam się także z Viperką... NA KAWAŁECZKI GO! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|