![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja to tam nie będę chyba kupować SzJ, wolę mieć kasę na Po Zmroku. Nowoczesny Apartament kupiłam ze względu na wibrujące łóżko, akwarium, no i gitarę przede wszystkim. Tak to mi reszta mebli była zbędna. Ja to się właściwie dziwię, czemu oni wydają jeszcze te akcesoria, zamiast np. wstawić wszystkie te meble w jakiś zestawie w Store. Mi tam Nercedes Benc wystarczy i ten skuter z WP, jakichś wyścigówek nie potrzebuję
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
|
![]()
Dziś dorwałam te akcesoria w swe ręce i, tak jak z poprzednich, z tych również nie jestem zadowolona.
Bardzo mało dodatków (spodobał mi się jedynie lampa ścienna a'la flaming tyle, że na kształt samochodu ![]() Autka to tylko trzy są fajne. Motor na plus. Fryzury - pożal się Boże. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Nabyłam SzJ i teraz żałuję. Podobaja mi się wyłącznie te stare autka i sofy,a reszta bez wielkiego halo...
|
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Mi się podobają motory i skuterek. Może to nie wiele jak na pełną płytkę dodatków, ale i tak dzięki temu nie żałuję
![]() Fryzur nie miałąm okazji sprawdzić, ale teraz się boję...
![]() |
#86 |
|
![]()
Fryzury to akurat najsłabszy punkt programu w tym dodatku i można ten szczegół przemilczeć tak jakby go nie było wcale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Ja potrafię się cieszyć nawet z jednej rzeczy z dodatku. Np. NA kupiłam tylko dla akwarium. Nie przejmowałam się zbytnio innymi rzeczami, w chwili kupowania. Po zainstalowaniu NA okazało się, że inne rzeczy też są fajne. W SzJ mam tak samo. Pisałam już wcześniej co mi się podoba w SzJ, więc nie będę się powtarzać. Ale fryzury są żenujące. Ogólnie, to się czasem zastanawiam, kto im projektuje te fryzury i ubrania... Bo one wyglądają fatalnie. Moi Simowie korzystają niemal wyłącznie z fryzur i ubrań niezależnych twórców, bo z tych od EA, to bardzo niewiele mi się podoba.
A tak na marginesie, zauważyliście jaki okropny wybór ubrań jest dla emerytów! W dwójce się emerytami nie przejmowałam, często zabijałam ich niedługo po tym, jak się zestarzeli, bo mnie denerwowali. Ale w trójce polubiłam staruszków i żal mi ich, że mają taki okropny wybór ubrań. Niezależni twórcy też nieszczególnie się przejmują emerytami, nic właściwie dla nich nie ma. Jakby ktoś znał stronę, gdzie są fajne ubrania dla tej fazy wiekowej, to proszę o linka... Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 17.09.2010 - 12:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Akcesoria wybroniły się jak dla mnie osobiście tymi pięknymi klasycznymi autami. Oldtimery są piękne, zwłaszcza ten kabriolet. Ja bardzo lubię styl retro i mam simów utrzymanych w takich ubraniach i domach właśnie w tym stylu. Te auta bardzo wzbogaciły ich życie.
Polecam ze względu na auta. Jest kilka wspaniałych modeli. |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
a moze ktos powrzuca jakies zdjecia? niewiele tego znalazlam w necie
|
![]() |
![]() |
#90 |