![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie gram w 3
![]() Nie robię na siłe gdybym to robiła to byłyby co 30 minut ^^ edit: Noffa to na ten tydzien koniec no moze w niedz dodam jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jedna mi aię fota usuneła -.- Bye ;** Ostatnio edytowane przez Miku-Chan : 28.09.2010 - 17:05 |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
ładna jest ale ciuch nieładny.i miny robi jak kot na pustyni.
|
![]() |
#33 |
|
![]()
ZA DUŻY NOS!
I ma straszne oczy, ten makijaż i te tęczówki to jakiś horror. I ma maxisowe usta :/ Rob simow w warsztacie, duzo wiecej suwakow i sie lepiej robi.
#34 |
|
![]()
W warsztacie mi kuffa tak muli jak nie wiem co lagi to dopiero horror O_O
|
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 14
|
![]()
Za nos -3, jest okropny. -2 za mało realistyczną twarz (w TS2 jest tyle możliwości, że może wyglądać idealnie). Plusy za miny (
![]() ![]() Razem: 7/10 |
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 26
|
![]()
Mnie też Warsztat muli, a mimo to sporo z niego korzystam - ma więcej opcji. Przydaje się to zwłaszcza w przypadku Simów "na pokaz" - znaczy się takich, których chcę prezentować na forum. W takim przypadku w trybie tworzenia rodziny tylko nanoszę niewielkie poprawki, że tak powiem. Trzeba się trochę namęczyć, żeby zrobić dobrego Sima. Jak na razie Twoi są niestety... dość słabi.
Tak przy okazji - przydatna strona: http://simplelife.chagasi.com/index.html - znajdziesz tam brwi (pod Brows), zarost twarzy dla mężczyzn (Beard/Stubble) i "cienie", dzięki którym rysy twarzy są bardziej wyraziste (Face Kit). |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ilona: Coś mi się nie podoba w jej oczach
![]() ![]() Noffa: Znowu wielgachny nos... ;p I irytuje mnie ten fiolet wokół oczu. Ogólnie ma coś nie tak z twarzą ![]() ![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
Oczy są za duże i źle "wykończone", tzn. potrzeba jakiegoś porządnego makijażu ![]() Podbródek jest zbyt trójkątny, nos za szeroki w mostku i zbyt ostro zakończony ![]() 4/10 |
|
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Jak na dyktandach napiszesz 'nofa' to na 100% dostaniesz pałę...
Simka ma dziwne oczy, straszny kolor włosów, maxisowy kształt ust, i zbyt szeroki nos. Brwi nie pasują. I simka ma okropny makijaż.
|
|