![]() |
#21 |
Reputacja: 26
|
![]()
Chryzantem Złocisty - ciepło, ciepło. Ze starych filmów, ale raczej nie z romantycznych filmów o wielkiej miłości
![]() No dobra, dam jeszcze jedną podpowiedź - lata trzydzieste, USA. Przypominam także, że mam kolejną Simkę, już gotową. Pracuję jeszcze nad sesją zdjęciową jej i tego bruneta. Sesja będzie nieco mroczna... może to Wam coś podpowie. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Marlon Brando! xD
Vanessa jest śliczna,w końcu ktoś robi maxisowe simy ![]() ![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
Taaak... No dobra, próbujcie zgadywać. Tylko nie rzucajcie pierwszego lepszego nazwiska, ale jakieś przemyślane propozycje. Zresztą, możecie mi je przysyłać, żeby nie robić tu bałaganu. Tak będzie najlepiej. A piszę to oddzielnie, żeby było łatwiej zauważyć. Wybaczcie mi!
![]() (Dla mniej kumatych: to taki żart, to nie Marlon Brando)
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 25.09.2010 - 16:56 |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Wybaczcie, że post pod postem, ale dodaję nowe zdjęcia i chcę zwrócić na to uwagę. Ponieważ jeszcze nikt nie zgadł, kim miał być ten poprzedni Sim, nie zamieszczam tej mhrocznej sesji zdjęciowej z udziałem jego i pewnej niewinnej ślicznotki. Na razie.
Ale do rzeczy. Kolejna modelka pochodzi z Japonii, nazywa się Rei Masumi. Studiuje anglistykę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I oczywiście, niezbędne zbliżenia twarzy: ![]() ![]() Tym razem, Simka nie była wzorowana na nikim. Proszę o szczere opinie, ewentualnie konstruktywną krytykę. Zachęcam też do zgadywania, kogo miał przypominać poprzedni dżentelmen. Będę musiała chyba wyznaczyć jakąś nagrodę dla tego, kto zgadnie... tylko jaką?
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 23.07.2011 - 10:45 |
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 14
|
![]()
Na początku kiedy na nią spojrzałem, nie czytając jeszcze opisu, pomyślałem, że to jakaś Azjatka (to znaczy, ze ci wyszło
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Dzięki, sama się zastanawiałam, czy ma wystarczająco "azjatycką" twarz. Wygląda na to, że ma...
Nawiasem mówiąc, mam nadzieję, że temat się trochę "rozrusza", bo ostatnio mało osób wchodziło, a jeszcze mniej komentowało. Wiem, jestem marudna, wiem - jest szkoła. Ale, jeśli macie czas, skomentujcie. Nawet, jeśli mielibyście wytykać błędy, o ile takie są. Może się czegoś nauczę, bo w sumie nie bardzo wiem, ile warta jest moja tfurczość. |
![]() |
![]() |
#27 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ten twój sim skojarzył mi się z nim, nie wiem czy słusznie
![]() http://ready-up.net/wp-content/uploa...ony-curtis.jpg A simka... No ładna, ale ma takie dziwne poliki i podbródek ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Nie, to nie Tony Curtis. Dam już ostatnią podpowiedź. Grał w filmach grozy... więcej nie powiem. Simka, jak widzę, na razie się spodobała. Cieszę się.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ona, jest cudowna, ale fryzura coś mi nie pasuję 9,5/10
|
![]() |
![]() |
#30 |
Reputacja: 10
|
![]()
Troszeczkę za pulchne policzki, poza tym jest śliczna
![]() A co do sima to nie czasem ten co grał Dracule w 1931? Béla Lugosi :> ???
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 05.10.2010 - 22:18 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|