![]() |
#3092 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie... moja simka miała za cel w życiu mieć 13 różnych gatunków ryb w akwarium... złowionych miałam wiele różnych.. ale pragnienie mojej simki dalej nie było spełnione... co mam zrobić aby się spełniło?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3093 |
|
![]()
Ona chce mieć "doskonałe akwarium", więc musi w nim być 13 doskonałych ryb
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3094 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich użytkowników. Mam małe pytanie. Na komputerze mam zainstalowane The sims 3, razem z dodatkiem Wymarzone podróże i Akcesoria. Czy jak zainstaluję Szybką jazdę, to te dwa pozostałe mi się usuną, czy będę mieć wszystkie trzy uruchamiając jedną gre? Zależy mi na tym żeby uruchamiając jedną gre włączały mi się wszystkie trzy, tak jak np. The sims 8 w 1. Czy jest to możliwe? Jeśli tak to proszę o pomoc. Jeśli taki temat już był to przepraszam. Z góry dziękuję.
|
![]() |
![]() |
#3095 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Wszystkie będą w jednej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3096 |
Reputacja: 14
|
![]()
Będą wszystkie się uruchamiać.
edit: Gingers minęliśmy się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
|
![]()
Skład mojej rodziny:
Simy żywe: -Tenisha Simy-duchy: -Michał SimBoty żywe: -Tamison SimBoty-duchy: -Theron Michał i Tenisha są małżenstwem. Theron stworzył Tamisona. Tenisha kumpuje się i uprawia bara-bara z sąsiadem ![]() Zabić / wysyłać moje Simy w zaświaty? Jeśli nie wyślę będzie konflikt pomiędzy Tamisonem, a duchami, bo Tamison jest tchórzem i czasami jak ich widzi mdleje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() //Kowalino: przeklinanie nawet w formie zakamuflowanej przez *** jest nadal niestosowane i zabronione. Następnym razem skończy się to warnem. Ostatnio edytowane przez Wielebny : 10.10.2010 - 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3098 |
Guest
|
![]()
czy jest jakis inny mod, aby edytowac sima w CASie, oprocz nraas supercomputer (czy jakos tak)? bo mi on nie dziala, jak wrzucam do packages to potem nie moge wykonac zadnych interakcji miedzy domownikami =/ a zalezy mi na edycji istniejacego sima
|
![]() |
![]() |
#3099 |
Guest
|
![]()
czy sim nastolatek może się przeprowadzić do dorosłej simki (mojej)?
bo nie wiem czy ma romansować z ojcem czy z synem edit - już go dołączyłam kodem,bo wprowadzić się chyba nie może,dzięki za odzew! Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 13.10.2010 - 20:06 |
![]() |
![]() |
#3100 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich. Chodzi mi dokładniej o to czy działka 64x64 to maksymalne rozmiary działki? Jeśli tak to trochę mało. Czy może da się przez jakiś edytor albo program zbudować działkę która np. będzie miała rozmiary 80x80? Zależy mi na dużej działce, bo zbieram simoleony i chcę sobię wybudować duuży dom. Coś jak ma Eminem
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|