| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

![]() PRZEDMOWA - WYPOWIADA SIĘ MOJE ALTEREGO, NIE MUSICIE TEGO CZYTAĆ ![]() O rany. Wydaje mi się, że wzięłam się w budowlaną garść. Na wstępie chciałabym zadedykować ten dom Inko, która znosiła moją techniczną niewiedzę i odpowiadała na wszystkie banalne pytania xD Pierwszy raz w mojej prezentacji (i mam nadzieję, że nie ostatni, choć to będzie trochę denerwujące) dom przedstawię na printscreen`owych zdjęciach. Nie gram w oknie, dlatego dla mnie to straszna udręka xD. Wierzcie, wciskanie co chwilę flagi, żeby wsadzić zdjęcie do painta jest koszmarem... Co z resztą jest równie wyczerpujące dla mnie i dla mojego komputera (nie, żeby był jakimś staruchem, ale wszystko trzymam na dysku i biedaczek zaczął mulić :< ). (...) . Pragnę też wspomnieć o moim nowym tragicznym stanie: odkąd wyszło mi po raz pierwszy przekręcić skrzynkę na listy pod kątem - robię to z niemal każdym przedmiotem xD. To wciągające! Nie chce mi sie dłużej przepisywać mojej wypowiedzi (skleiłam ją na kartce, kiedy po powrocie z Painta łądowały mi się simy) i zapraszam do oglądania + OCENIANIA! Przed renowacją (zdjęcie w linku - nie pasuje do prezentacji) klik Front ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia/Salon/Jadalnia ~I piętro ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia/Łazienka ~II piętro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() Nocą ![]() Miranda - lokatorka ![]() the end. 

pensivelane here 
			![]() I can feel your heartbeat under your black, black leather In your gateway call, boy take me away forever  | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

| 

Bardzo mi się podoba, dała bym tylko ciemniejsze szafki w kuchni, ale i tak jest super. No i na balkoniku na górze jest roślina która wisi w powietrzu xD I bardzo podoba mi się, jak zrobiłaś elewacje.  10/10

it is not an end but an and  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

| 

dżizas dziewczyno, zamęczysz się jak zaczniesz tak wciskać ten "printscreen"... 

ściągnij sobie fraps'a, to znacznie ułatwia pstrykanie fotek, nie spowalnia w żaden sposób gry, nie ingeruje w nią, nie trzeba ciągle minimalizować gry do pulpitu, no i zdjęcia nie będa takie pikselowate, nawet na forum jest do tego poradnik... ![]() odnośnie domku, to dosyć ładny, ale te drzwi frontowe są niepraktyczne, każdy może pozaglądać do środka przez szyby ![]() no i zauważyłam że rura piecyka przechodzi przez schody ^^ ogólnie 9/10  

Mój profil na WATTPAD 
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

Administrator Emeryt 

Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 

Reputacja: 12 

| 

Hmmm, muszę Cię pochwalić za ten dom a jednocześnie zganić. Świetnie zaaranżowałaś otoczenie domu jednak żałuję, że sama bryła nie jest Twoja. W kuchni zmienił bym szafki i krzesła - są zbyt nowoczesne do tego domu. Salon i sypialnia są urocze. W łazience zmieniłbym podłogę, ale ogólnie jest fajnie. Te drobne błędy, które wypisałem są do przebolenia, ale to co teraz napiszę jest nieznośne: gdzie są obrazy ze ścian do cholery?  

Robisz postępy i ten dom mimo wszystko wymaga pochwały. 8/10
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

| 

trochę mało obrazów, ale i tak jest w porządku. 

zgadzam się z Miwako - ładnie wykonana elewacja ![]() ale nie podoba mi się ustawienie stołu z szafkami, takie jakieś wciśnięte, a kominek też mi się nie podoba, raczej tu nie pasuje... zamiast niego, mógł tam być kącik jadalny ![]() ale i tak w porząsiu - 8,5 + / 10 EDIT. Aaa, to nie jest sam kominek   !to piec, a to przepraszam xd  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

| 

Jaki urzekający.... -  moja pierwsza myśl.  

Z pozoru jest bardzo zwyczajny, ale ma coś w sobie, że chciałoby sie w nim mieszkać. I like it ![]() Ocena: 10/10  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

| 

latający kwiatek  

Sypialnia kompletnie nie pasuje do tego domu.Jest taka wiejska 7/10

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#8 | 
| 

| 

Sypialnia mi się bardzo podoba. Reszta pokoi też fajnie. 

Z zewnątrz prezentuje się równie ciekawie. Ładnie, ładnie.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#9 | 
| 

| 

Bardzo fajnie ci wyszła ta renowacja. Balkonik z kwiatami przypomina mi trochę klimaty paryskich kamieniczek. Dobrze sobie poradziłaś z zagospodarowaniem tak małej przestrzeni, aczkolwiek mam kilka zastrzeżeń  

Te szafki w kuchni, wyglądają co najmniej dziwnie, chodzi mi o to że mają takie 'dziury' na dole. Poza tym wydaje mi się, czy na parterze nie położyłaś żadnej podłogi ? Bo jeśli położyłaś, to strasznie przypomina ona zwykle pokrycie fundamentów i strasznie to wygląda ;p Tak to reszta super. 8.5/10

| 
| 
		 | 

![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|