![]() |
#231 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Hm, faktycznie popełniłam błąd z tą łatką. Myślałam, że aktualizuje ona także najnowszy dodatek. Poprawię to-dzięki za zwrócenie uwagi na to ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po Zmroku mnie normalnie zadziwia. Z reguły stary zapis sprzed instalacji łatek/dodatków chodzi wolniej i ma więcej błędów niż taki nowo utworzony. To teoretycznie normalne. Ale w przypadku Po Zmroku mam zupełnie na odwrót. Znudziło mi się ciągłe przenoszenie moich ludzi do nowej wersji miasta, bo mi znikają. Dlatego na razie ich spakowałam do kosza i czekają na lepsze czasy. Wróciłam do mojego starego, dobrego zapisu z Sunset Valley i na razie wszystko działa. Nie wiem dlaczego tak jest. Zaczynam nową grę, to chwilę pogram i są problemy, odkurzam stary zapis (powstał na "Karierze") i wszystko jest OK. Bardzo to dziwne nie sądzicie? Ale nie chcę na razie pisać tekstów w stylu "już wszystko OK", bo już parę razy myślałam, że jest OK i znowu były problemy.
Jeszcze chciałam wrócić do kwestii wampirycznych. Ja już raz czy dwa bawiłam się starym zapisem na PZ i zdążyłam zaliczyć jedną noc, więc jeden mieszkaniec miasta zdążył się zmienić w wampira. No i sobie myślę, że go wyleczę, ale nie chciało mi się zmieniać aktywnej rodziny. On już był stary, więc myślę "zabiję go i z głowy". No i tak się zdarzyło, że akurat ten wampir sam przyszedł do mojej rodziny. No i użyłam NRaasa żeby go zabić "z głodu". Jak już Mroczny sobie poszedł pojawiła się taka urocza informacja, że normalnie myślałam, że spadnę z krzesła ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
|
![]()
Już to pisałam i się powtórzę - mam jeden jedyny bug, który sprawia, że mój sim przestał nabywać umiejętności bez kodów. Ale on wyszedł na wierzch po kilku dniach gry.
Dla mnie gra działa płynnie, nic nie znika ani się nie psuje, savy chodzą jak należy. A nawet dodam że boję się łatek, bo po łatkowaniu zawsze gra przestaje płynnie działać ![]()
![]() |
#234 |
|
![]()
Wampirencja u mnie z tymi łatkami jest na odwrót. Moja gra chodzi lepiej po instalacji łatek. Wyjątkiem była taka około WP, która dodawała piwnice. Miałam wtedy kłopoty z budowaniem piwnic i basenów. Na inne łaty nie narzekam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
A wiecie gdzie mozna spodkac prawie wszystkch simow z miasta? W kurorcie ''Buena Vista'' na drugiej czesci mista gdzie sa domki. To co zobaczycie to masakra.
Moj lokaj znika tam po kilku dniach i pozniej tam go odnajduje i zwalniam ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Zainstalowałem ten dodatek wczoraj i mam mieszane uczucia. Nie spodobała mi się ta luksusowa dzielnica Bridgeport - teren jest tam koszmarny. Simowie są tylko w tych najgorszych klubach w tych lepszych zazwyczaj bawi się tylko moja simka. Dodatkowo gra muli niemiłosiernie a komputer spełnia wymagania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
|
![]()
Jak zwykle wydali niedoróbkę, ale teraz to pobili własny rekord bugów. Simy blokują się, znikają, anulują im się komendy, nie chcą chodzić do szkoły/pracy, znikają lokaje, zdarzają się niewidzialne Simy. Totalna masakra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
ja wiem moja kuzynka mi mówiła że trzeba sima najlepiej zamienić w SuperGwiazdę to będzie jakieś 345455 simów
|
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Reputacja: 19
|
![]()
Mi sie osobiscie ten dodatek jak najbardziej podoba
![]() Minusa moja umnie za to ze Bridgeport jest takie szaro-bure. Ale ogolnie to fajny dodatek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|