![]() |
#3151 |
Reputacja: 10
|
![]()
Poszukuję program z sims3pack który instaluje wszystkie niż pojedyncze. Nie mogę nigdzie znaleźć! Bo to mnie męczy instalować ręczne ponad 290 plików. ;/
|
![]() |
#3152 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ale chyba można zaznaczyć kilka plików i naraz zainstalować... Przynajmniej ja tak zawsze robię i nie mam żadnego specjalnego programu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3153 | |
|
![]() Cytat:
![]() 1. Wchodzisz w grę, w której grasz tą kobietą 2. Przechodzisz do Edycji Miasta: ![]() 3. W edycji miasta wybierasz opcję Zmień Aktywną Rodzinę: ![]() 4. Teraz będziesz mogła wybrać z rodzin na dole ekranu lub z tych, mieszkających w mieście(wystarczy chyba tylko kliknąć na domek, w którym dana rodzina, czy w Twoim przypadku - sim - mieszka) Mam nadzieję, że pomogłam i jeszcze raz przepraszam za tak ciemne zdjęcia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3154 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Czyli jednak można robić półpiętra za pomocą takiego samego kodu, jaki był w The Sims 2 i w ten sam sposób. Podejrzewam, że jeśli można zrobić to na parterze, to wyżej też się da. Trzeba tylko odpowiednio pokombinować i pobawić się z włączonym kodem ![]()
![]() |
![]() |
#3155 |
|
![]()
Ponawiam moje pytanie, żeby nie zginęło gdzieś w odmętach tego tematu
![]() Jak mogę edytować publiczne parcele? Mam z płyty Wielki Poradnik tS3 kilka fajnych parceli publicznych - m.in. Uniwersytet. Rozmiar 60x60. Znalazłam parcele taką, zmieniłam jej typ na publiczną(z różnymi opcjami - akademia, nie do odwiedzin publicznych i inne takie), ale kiedy chciałam umieścić na niej ten uniwersytet - nie mogłam. Co zrobić? Nie chcę usuwać parceli publicznych, które już są - w stylu szkoły, sklepów itp tylko dodać kolejną... P.S. I bardzo przepraszam, jeśli to pytanie się już pojawiło, ale mam za słaby internet, żeby przejrzeć te trzysta-pare stron ^^" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3156 |
|
![]()
W trybie edycji miasta sprawdź na jakim typie parceli stoi szkoła, a następnie zmień pustą działkę na taki sam typ i spróbuj tam postawić uniwersytet...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Carolyn - simowie nie będą mogli uczuć się na uniwersytecie. Najłatwiej będzie wybrać 'wstęp dla odwiedzających' albo nic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
|
![]()
up@: E to lipa, myślałam, że to coś fajnego, a nie takie byle co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3159 |
|
![]()
Carolyn - robiłam tak, jak radziłaś, ale nic to nie dało...
W każdym razie w jednej grze. Zaczęłam grać inną rodziną i w nowym mieście mogłam postawić ten uniwersytet, więc to chyba był jakiś błąd gry wtedy ![]() W każdym razie dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3160 |
Guest
|
![]()
Mam taki kłopot,że simy są sobie zauroczone,mają max pasek kontaktów ,spędzają ze sobą ciągle czas itd ale za nic nie mogę zrobić z nich pary;/ Dodam ,że jeden sim ma cechę nie lubi się angażować ,ale przy konntaktach jest przecież serduszko ... I ma pragnienie ,żeby ta simka była jego sympatią . Nie mam takiej opcji ,śa tylko te masaze pocałunki itd...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|