![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() PRZEDMOWA - WYPOWIADA SIĘ MOJE ALTEREGO, NIE MUSICIE TEGO CZYTAĆ ![]() O rany. Wydaje mi się, że wzięłam się w budowlaną garść. Na wstępie chciałabym zadedykować ten dom Inko, która znosiła moją techniczną niewiedzę i odpowiadała na wszystkie banalne pytania xD Pierwszy raz w mojej prezentacji (i mam nadzieję, że nie ostatni, choć to będzie trochę denerwujące) dom przedstawię na printscreen`owych zdjęciach. Nie gram w oknie, dlatego dla mnie to straszna udręka xD. Wierzcie, wciskanie co chwilę flagi, żeby wsadzić zdjęcie do painta jest koszmarem... Co z resztą jest równie wyczerpujące dla mnie i dla mojego komputera (nie, żeby był jakimś staruchem, ale wszystko trzymam na dysku i biedaczek zaczął mulić :< ). (...) . Pragnę też wspomnieć o moim nowym tragicznym stanie: odkąd wyszło mi po raz pierwszy przekręcić skrzynkę na listy pod kątem - robię to z niemal każdym przedmiotem xD. To wciągające! Nie chce mi sie dłużej przepisywać mojej wypowiedzi (skleiłam ją na kartce, kiedy po powrocie z Painta łądowały mi się simy) i zapraszam do oglądania + OCENIANIA! Przed renowacją (zdjęcie w linku - nie pasuje do prezentacji) klik Front ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia/Salon/Jadalnia ~I piętro ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia/Łazienka ~II piętro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() Nocą ![]() Miranda - lokatorka ![]() the end.
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba, dała bym tylko ciemniejsze szafki w kuchni, ale i tak jest super. No i na balkoniku na górze jest roślina która wisi w powietrzu xD I bardzo podoba mi się, jak zrobiłaś elewacje. 10/10
#3 |
|
![]()
dżizas dziewczyno, zamęczysz się jak zaczniesz tak wciskać ten "printscreen"...
ściągnij sobie fraps'a, to znacznie ułatwia pstrykanie fotek, nie spowalnia w żaden sposób gry, nie ingeruje w nią, nie trzeba ciągle minimalizować gry do pulpitu, no i zdjęcia nie będa takie pikselowate, nawet na forum jest do tego poradnik... ![]() odnośnie domku, to dosyć ładny, ale te drzwi frontowe są niepraktyczne, każdy może pozaglądać do środka przez szyby ![]() no i zauważyłam że rura piecyka przechodzi przez schody ^^ ogólnie 9/10 ![]()
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Hmmm, muszę Cię pochwalić za ten dom a jednocześnie zganić. Świetnie zaaranżowałaś otoczenie domu jednak żałuję, że sama bryła nie jest Twoja. W kuchni zmienił bym szafki i krzesła - są zbyt nowoczesne do tego domu. Salon i sypialnia są urocze. W łazience zmieniłbym podłogę, ale ogólnie jest fajnie. Te drobne błędy, które wypisałem są do przebolenia, ale to co teraz napiszę jest nieznośne: gdzie są obrazy ze ścian do cholery?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
trochę mało obrazów, ale i tak jest w porządku.
zgadzam się z Miwako - ładnie wykonana elewacja ![]() ale nie podoba mi się ustawienie stołu z szafkami, takie jakieś wciśnięte, a kominek też mi się nie podoba, raczej tu nie pasuje... zamiast niego, mógł tam być kącik jadalny ![]() ale i tak w porząsiu - 8,5 + / 10 EDIT. Aaa, to nie jest sam kominek ![]() to piec, a to przepraszam xd |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jaki urzekający.... - moja pierwsza myśl.
Z pozoru jest bardzo zwyczajny, ale ma coś w sobie, że chciałoby sie w nim mieszkać. I like it ![]() Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
latający kwiatek
![]()
#8 |
|
![]()
Sypialnia mi się bardzo podoba. Reszta pokoi też fajnie.
Z zewnątrz prezentuje się równie ciekawie. Ładnie, ładnie. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bardzo fajnie ci wyszła ta renowacja. Balkonik z kwiatami przypomina mi trochę klimaty paryskich kamieniczek. Dobrze sobie poradziłaś z zagospodarowaniem tak małej przestrzeni, aczkolwiek mam kilka zastrzeżeń
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|