![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Tak, a mógłbyś wymienić zodiaki i talenty?
![]() Nie do końca rak to sport, bo ja ostanio miałam raka i muzyka i taniec lub kulinaria. |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oj nie jestem pewien jaki znak zodiaku do jakiego wrodzonego talentu.
Musisz wypróbować wszystiego mój sim ma wrodzony talent do Nauki a dzieci i żona chyba skorpion to maja sport resztę nie pamiętam a w pierwszej rodzinie to wszystcy z tego samego znaku to mieli właśnie Muzyka i Taniec. Dokładnie Tobie nie powiem bo na razie mam przerwę w Simsach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Hm, moim zdaniem reguły nie ma, przynajmniej u mnie w grze. Miałam Raka kulinarie, sport, muzyka i taniec i bardzo często nauka. Miałam też chyba Barana... Tak, Barana o hobby muzyka i taniec, nauka, kulinaria i jeszcze raz kulinaria. Oprócz tego miałam Pannę- fitness, Bliźnięta- natura i w ogóle zawsze praktycznie mam jakieś hobby, nie ma problemu.
Też tak kiedyś miałam, że moja Simka uwielbiała fitness, jeśli dobrze pamiętam, a ja na siłę przekonywałam ją do muzyki i tańca (ależ jestem wredna!). No i po pewnym czasie straciła białe światełko wokół muzy i dance. To tyle. |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
U mnie panna miała Nature Koziorożec miał sport i strzelec miał nature
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
No mi też dużo simów jest za muzą,ale za naturą jeszcze bardziej wkurza-Tak z 60% moich simów ma naturea 20% ma muzyke i taniec a reszta ma inne
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Zawsze wybieram kulinarnie i sport no może architekturę
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
podoba się wam nowa opcja w kontaktach przyjaciel na zawsze ?
ja uważam , że to dobry pomysł . ![]() miałam już dwie simki , które mają wrodzony talen Majsterkowania , i rozczarowało mnie to bo zaplanowałam , żeby interesowała się kulinarią.. Ostatnio edytowane przez Liv : 01.01.2011 - 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|