![]() |
#651 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale wszyscy mają pięknych simów <zazdrości> zwłaszcza simki Wam pięknie wychodzą, maja takie fajne fryzury, chetnie bym pobrala, ale ja tam sie bym nie polapala w tym wszystkim ;p
*** ![]() Kai Leiko oświadcza się mojej pierwszej simce w PZ, Laurze (z tego co pamietam :p). Kai i Laura od dawna nie żyją, mieli syna Kornela, który przez jakiegoś buga większość umiejętności rozwijał na maksa w godzinę :o, to cudowne dziecko ożeniłam z Agatą ![]() ![]() ![]() ![]() Uch troche sie rozpisalam, a to przeciez temat "zdjecia i filmy" :x No to czas na reszte foci: ![]() Agatka i Kornel ![]() ![]() A tutaj ich zięć podczas (dawnej) pracy: ![]() Fotki córki i wnuka niestety nie mam ;d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#652 |
Guest
|
![]()
A mi PZ zaczyna szwankować,i nie wiem czy to wina dodatków czy jakiś drobnych wirusów,ale powoli zaczyna mnie doprowadzać do szału. Jakieś dwa dni temu Halia Li stała się młodą dorosłą i wyprowadziłam ją do nowego mieszkania. Pograłam jeszcze chwilę rodzinką Shmit,ale zaraz zaczełam grać Halia Li bo chciałam jej odnowić mieszkanie. Po całkowitym umeblowaniu gra się długo wczytywała z opcji meblowania na życie,że zaczełam tracić cierpliwość.Potem Simka nie chciała ruszyc się z miejsca. Wyszła przed wiezowiec i staneła za linia parceli i się zacieła. Wyłączyłam gre,poten weszłam na nową a ta dalej tkwi w tym samym miejscu. Wyprowadziłam ja, a ona ani drgneła,więc w cholere ja usunełam. I tak była brzydka i bym nia nie grała....
Cóż,po nerwach przeżytych z panną Hamming wróciłam do Shmitów. Antonina stała się nastolatka,a Esmeralda odkryła pare siwych włosów co zaczeło ją niepokoić. Antonina okazała sie troche nazbyt wyluzowana i mimo protestów matki wymykała się wieczorami z domu by poszaleć w Kujonie. Zdarzało jej się wpaść kilka razy w ręce policji przez co stosunki z matka oziębły trochę. Niestety Esmeralda nie znajduje wsparcia u męża,gdyż Xavier w zachowaniu swojej małej księżniczki nie widzi nic złego. I tak Antonina zaczeła szkołę średnią z pała w dzienniku,ale z czesem wyciągneła się na 5,a dzis otrzymała nawet tytuł najlepszej uczennicy. Niestety nadal lubi popijac drinki w klubach,a że jest znaną osobistościa nikt jej nie zabrania( i gdzie tu kampania "Alkochol od 18+" ??) Antonina ![]() jakos nie chało mi się robić więcej zdjęć... |
![]() |
![]() |
#653 |
|
![]()
Fajnych macie ludzi. A ja ostatnio stwierdziłam u siebie brak weny twórczej. Nie chce mi się robić zdjęć. W Simsy też gram mniej niż normalnie. Przydałby się nowy dodatek, najlepiej o zwierzątkach...
![]() Kurcze ludzie, ja przeglądam kilka stron z dodatkami do Simsów i nic ciekawego nie znajduję. Skąd wy bierzecie takie ładne ciuchy i fryzury...? Ja chodzę głównie na mts, ale tam za ładnych dodatków do Simów nie ma. Są za to chyba najlepsze mody, poza NRaasem, bo moim zdaniem ten mod rządzi. Chodzę jeszcze czasem na PeggyZone, ale ta strona często mi się wiesza. Co tam jeszcze, LianaSims i XSims, czy tak jakoś. Wiem, że jest temat z listą tych stron, ale ciekawi mnie która strona jest "naj". |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Guest
|
![]()
najlepsze dodatki są ze store,reszta to netowe ptasie kupy
![]() czasami coś fajnego znajdę na garden of shadows i holy simoly.i all about style. a fryzurki mam z TSR - newsea albo ulker. |
![]() |
![]() |
#655 |
|
![]()
Przejrzę te stronki. Co do dodatków Store, to owszem, meble i sprzęty domowe mają OK, ale ubrania i fryzury... Ubrania i fryzury to im chyba projektowały zakonnice, albo średniowieczne przyzwoitki. Moje Simy ubierają się niemal wyłącznie na mts, PeggyZone i LianaSims.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Guest
|
![]()
Anie-ja wchodze na Giełe Wymiany na oficjalnej stronie i sciągam sobie całe simy,jak są ładne,bo nie umiem stworzyc przyzwoitego sima( jedynie Suri mi sie udała). Gdy mam kilka gotowych simów to zazwyczaj mam tez nowe fryzurki i ciuchy,chociaz zdaża mi sie ściągnąć odrazu jakiegoś bubla jak np. gołe tyłki i torsy,albo ubrania dla kazdego wieku przez co dzieci rodzą mi z ciałem dorosłego sima i wychodzą robaki,albo sim jak sie kompie to ma na sobie buty i spodnie
![]() PZ też zaczyna mi się nudzic. Wczoraj grałam juz bez kodów,żeby choć troche urozmaicić sobie gre. Brakuje mi spontaniczności w Simach,bo nawet jak włączę wolna wolę to one ruszaja sie tylko jak sa głodne lub chca do WC.Szkoda,ze nie maja bardziej ludzkich odruchów,albo że cechy które im nadam nie sa bardziej pokazywane w zyciu.. Edit: Chryzantem tez o tym myslałam. Jakis temt gdzie każdy mógłby wrzucac historie swoich rodzinek. Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 12.01.2011 - 11:10 |
![]() |
![]() |
#657 |
Guest
|
![]()
i do tego proszę więcej nie pytać tutaj o ciuchy i włosy itp.,od tego typu pytań jest ten temat http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=228
|
![]() |
![]() |
#658 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że Saheli019 miała włączoną jakąś lampę (w grze
![]() ![]() ![]() Nie mam pewności czy mogłam to jeszcze napisać, bo nie jest to związane z PZ, ale było tu takie pytanie, więc... |
![]() |
![]() |
#659 |
Guest
|
![]() [img]http://i56.************/33m8q2r.jpg[/img]
Mój kochany wampir umiera z głodu. ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Guest
|
![]()
a czy tak trudno zrobić odnośnik do posta z początkami swojej "sagi" rodzinnej?
ja tak zrobiłam i nie płaczę. i nie przeszkadza mi,że nikt nie wchodzi w tamten temat,ważne że mogę opowiedzieć swoją historię. saheli - tamten temat powstał wcześniej niż ten,więc gdybym miała się czepiać,to mogłabym powiedzieć by od początku tam dawać swoje "sagi rodzinne",a nie tutaj. Liv edit: koniec offtopu tutaj. Nie macie zdjęć wymaganych prez temat, nie wstawiacie. Od pokazywania swoich rodzin są inne tematy. Skoro nie ma w nich ruchu, to może warto by je rozkręcić? Samo z siebie nic się nie zrobi... Ostatnio edytowane przez Liv : 15.01.2011 - 16:27 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|