|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz, że the sims 2 byłoby lepsze bez różnych niestworzonych rzeczy??? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
56 | 27.86% |
nie |
81 | 40.30% |
raczej tak |
25 | 12.44% |
raczej nie |
39 | 19.40% |
Głosujących: 201. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Te "rzeczy" dodają grze uroku - nie mam nic przeciwko żeby były one w grze. Dzięki nim życie Sima jest jeszcze bardziej ekscytujące : magia, różne stwory etc.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Urozmaicają grę, to fakt. Przydają się, gdy planuję stworzyć dziwną okolicę, ale nieco przeszkadzają, gdy chcę, by simy prowadziły zwykłe życie.
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 11
|
![]()
mi sie to podoba bo bez tego gra była by nudna a tak to jest przynajmniej jakieś urozmaicenie i gra nie jest taka nudna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
przeważnie tak,ale czasami wkurza mnie jak przychodzi mi wilkołak albo z nie nie nacka porywa mojego sima UFO
|
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Bez tych wszystkich nierealnych rzeczy byłoby nudnie i szaro. Np. KIedy Kasandra Ćwir za wcześnie ożeni się z Donem Lotario i on ucieka ze ślubu to jego ucieczka jest zabawna i dzięki temu nie czujemy się bardzo żle
![]() Albo wyobrażacie sobie kiedy nasz sim umrze to jak by to wyglądało gdyby było realistycznie?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Uważam ,że różne niestworzone rzeczy sprawiają, że gra jest o wiele ciekawsza i bez nich byłoby nudno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
To jest gra, czyli, jak wiadomo, nie jest realna. Czyli te wszystkie wilkołaki i inne są tam na porządku dziennym.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Mnie się bardzo podoba, bo gdyby gra była zbyt realna to byłaby po prostu nudna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się. Mi się podobają te rzeczy :]. Te tajemnice dotyczące Belli Ćwir... a poza tym gra opiera się również na przesądach, np. istnieniu UFO.
|
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Ja wręcz nie mogę bez tego grać! Mam specjalną rodzinę, która jest moją ulubioną, i tam są tylko kosmici, simorośle itp. I też pobieram z netu skrzydełka, strój syrenki itp. Gdyby tego nie było, nudziłabym się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|