![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam. Dzisiaj zaprezentuję jeden z moich domków. Dziwna nazwa, Piąty Dom, ale nigdy nie byłam za dobra w nazywaniu domów (tak jak w budowaniu i meblowaniu)... To tylko dom..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry za dziwne kadrowanie, ale nie przywykłam do pstrykania fotek domom. Możecie być brutalnie szczerzy... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
za duży,dużo za duży.
i ta podłoga w puzzle wygląda okropnie. za dużo lamp - nie dość że na suficie,to jeszcze na ścianach.Twoje simy jeszcze nie oślepły? ![]() monotonne barwy,tylko ostry niebieski i żółtobrązowy. no i nie ma normalnych zdjęć pokoi,tylko takie kadrowanie jak w TS1,a to utrudnia ocenienie domu. podsumowując - domek to nic specjalnego. |
![]() |
#3 |
|
![]()
Zawsze lubiłam duże domy i niestety mi to zostało. Co do kolorów, to niewiele ich lubię. Odpadają czerwienie, róże i fiolety, uwielbiam za to niebieski. Wszystko bym najchętniej pomalowała na niebiesko i byłby spokój
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dość duży. Ja jakbym zrobiła taki to bym go pomniejszała z 10 razy. Pokoje też nic specjalnego - łóżko, biurko, komoda i ta gra. W drugim tak samo, różnią się odcieniami. Brzydkie te puzzle na podłodze. Zbliżenia chcę na poszczególne pokoje, bo tak z daleko to mało co widać.
Taki nijaki. |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zgadzam się , że powinny być zdjęcia poszczególnych pokoi , bo właściwie nie można ocenić tak ` od początku do końca`. Jak na razie minusy:
-Dom jest zbyt duży , można go trochę pozmniejszać -Te puzzle na piętrze i na parterze nie pasują. W piwnicy ew. mogą być -Za dużo lamp - Wszystko jest właściwie takie same. Może lepiej by bylo żeby np. scena trochę się wyróżniała? Inna tapeta i podłoga zdziałały by cuda. Plusy: -Wszystko w nim jest, więc do jest funkcjonalny. - Podoba mi się ogródek, choć pasowałby do niego styl bardziej domowy
![]() |
#6 |
|
![]()
Cóż macie rację w wielu sprawach. Dom jest nijaki. Z tym, że ja nigdy tak naprawdę nie przykładałam wagi do tego czy dom jest ładny czy nie. Ma być funkcjonalny. Tylko to się tak naprawdę liczyło. Gram w Simsy odkąd wyszła podstawka jedynki. Przez lata grałam w zamkniętym osiedlu, z ekranami ładowania i na za słabym kompie na Simsy... Budowałam więc wielkie landary, w których wszystko się miało zmieścić, żeby tylko nie jeździć ciągle do miasta. A ten dom powstał zaraz na początku, jak dostałam podstawkę trójki w swoje ręce
![]() ![]() ![]() Macie więcej zdjęć. Ale normalnie mnie wkurza dzisiaj mój net. Wlecze się niemiłosiernie. Mam trochę tych zdjęć, a okazuje się, że nie tak łatwo zmusić kompa do wysłania wszystkich na raz. Już myślałam, że zacznę je wysyłać pojedynczo. Sorry, z taką ilość, oglądanie nieobowiązkowe ![]() http://img823.imageshack.us/g/screenshot2oq.jpg/ http://img195.imageshack.us/g/screenshot12b.jpg/ |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Domek nie wyróżnia się niczym ciekawym. Lodówka na ogrodzie? Dobrze widzę
![]() Cóż, nie każdy ma talent (ja też nie ![]() Aczkolwiek przypomniało mi się TS1, kiedy właśnie budowałem takie budowle ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ogrodek jak najbardziej na TAK, tylko lodowka (?) tam mi nie pasuje
![]() Dom jest za duzy i przede wszystkim pusty... (tez mam problem z wypelnianiem przestrzeni xd). podloga w puzzle nie pasuje, zamienilabym ja na jakis ladny dywan (najlepiej jasny). zauwazylam bardzo duzo lamp ![]() jak sama napisalas, ze nie umiesz budowac i meblowac domow to i tak jest dobrze ![]() hmm.. 7/10 ![]()
#9 |
|
![]()
Głupio mi oceniać, ponieważ sama tworzę domy .. beznadziejne. Zazwyczaj przerabiam już dostępne, rozbudowuję.
anie, niestety nie mogę powiedzieć, żeby zachwyciło mnie samo wnętrze. Podoba mi się jednak ogród. Dom stwarza wrażenie zbyt dużego przez co jest mnóstwo wolnych przestrzeni. Efekt pogłębia jeszcze puzzlowa podłoga, za którą raczej nie przepadam. Toleruję ją tylko w pokojach dziecięcych. ALE jeśli tylko Twoim simom się podoba to jest lux ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Duże jest piękne !
![]() Od wieków nie budowałam domu, bo nie mam pomysłu, a jak mam wybudować kolejną landarę z totalnym bezguściem, to wolę korzystać z tych, które już są. Ostatnio jak gram kimś na chwilę, np. bo coś testuję, to przebudowuję dom maxis'a, a nie buduję własnego od podstaw. Ogólny zarys domu już jest, wystarczy go nieco zmodyfikować. Najwięcej przeróbek chyba zrobiłam w domu Agnieszki Zadek, chociaż nie jest to postać, którą gram "na chwilę". W moim zapisie z SV Agnieszka zawsze była moją ulubioną Simką, ale od dwóch czy trzech pokoleń, nie żyje. Przebudowałam też "Kostkę Cukru" z Bridgeport, Tam mieszkają moi Bardowie. Musiałabym Wam pokazać resztę domków, zobaczylibyście, że w zasadzie niewiele się różnią od tego domu. Ja po prostu mam taki styl budowy. Można by stworzyć nowy trend w architekturze, styl "klocowy" ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|