![]() |
#82 |
Reputacja: 11
|
![]()
hm, no co do dialogu z lekarzem to miał wyjść taki właśnie trochę... może nie sztuczny ale dziwny, chciałam po prostu przedstawić jak oni mówią wszystko mechanicznie i odklepują tą samą scenkę co pokój, w sumie chodziło o to, że ona... Eli tak to widzi.
@down, o to się nie martw aż takich szmir to staram się nie pisać ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Lorette : 12.02.2011 - 20:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 16
|
![]()
Super! *__*
I jak zwykle nie mogę się doczekać następnego odcinka. ![]() Mam tylko nadzieję, że to nie będzie się powtarzać. Leży w szpitalu, znajduje chłopaka, zrywa z chłopakiem, stara się popełnić samobójstwo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 10
|
![]()
O matko! To FS jest świeeeetne! Ja takiego czegoś nawet jednego odcinka bym w pół roku nie wypociła, a co dopiero taki giga super serial... A, i pytanie...:
Czy Eli... *chlip* Czy ona... *chlip* dostanie upragnionego kotka? *chlip!* |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Witam
![]() Czytam to FS od początku jego istnienia, jednak jako gość. Teraz mogę Ci powiedzieć, że bardzo mi się ono podoba ![]() Green Grass |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Reputacja: 11
|
![]()
@ AJ: hmhm, pomyślę, pomyślę czy uda mi się wpleść taki radosny wątek do tego fs
![]() @Green Grass, dziękuję bardzo, miło mi to czytać i cieszę się, że zdecydowałeś się na zarejestrowanie na forum i tym samym zyskałam jawnego czytelnika ![]()
![]() |
#87 |
|
![]()
Łał. Co ja mogę? Mogę podpisać się pod [ostami innych. I t właśnie teraz robię
![]()
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Kiedy można się spodziewać kolejnego odcinka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
hmm, w sumie to racja, ale jednak mi sie wydaje [mi, i tylko mi, nie musisz w ogole tego do serca brac ; >] ze troche jest, ale nvm :]
|
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
W końcu nadrobiłam dwa ostatnie odcinki i muszę stwierdzić, że akcja z Michaelem za szybko sie potoczyła. Tylko ogólnikowo opisujesz ich związek i zaraz piszesz, że sie zakończyl. Dla nas, czytelników, to te miesiące z życia były wyjęte.
Odc. 8 już nieco lepszy, ale faktycznie musisz pomyśleć o jakimś psychiatrze dla Eli, bo po którejś tak próbie samobójstwa już dawno powinna siedzieć w psychiatryku lub mieć całodobowy nadzór. VII Przyjechała bardzo szybko, niemalże odrazu po policji - od razu a po za nami przed klubem znajdowały się jeszcze jakieś dwie osoby - notoryczny już błąd, ma być POZA Spojrzałam się na moich towarzyszy; Spojrzał się w okno i ironicznie zaśmiał - bez zaimka zwrotnego Usiadł na przeciwko mnie i oparł głowę na rękach. - naprzeciwko |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|