![]() |
#252 | |
Guest
|
![]() Cytat:
dokladnie jeszcze nic nie wiadomo,ale raczej nie nalezy robic sobie nadziei na zwierzaki i tak samo czekaja do 1.03. na pokaz gier,nic nie wiadomo,moze EA zaskoczy wszystkich i wspomni cos o nowym dodatku znalazlam jeszcze cos takiego http://www.simy.pl/index.php?subacti..._from=&ucat=3& 10 dodatków, 10 zestawów akcesoriów, aż w końcu The Sims 4! Ostatnio edytowane przez Ilona : 27.02.2011 - 21:11 |
|
![]() |
![]() |
#253 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie sądzę, żebym kupowała czwórkę. Już za dużo kasy utopiłam w te Simsy. Trójka mi odpowiada, niech ją dokończą, poprawią błędy itd i gotowe. Czwórka pewnie będzie lepsza od trójki, ale trójka ma wszystkie te rzeczy, które zawsze chciałam mieć w Simsach. Potrzebuję tylko do kolekcji Zwierzaków i Pogody. Może się w końcu doczekam. Do tych pokoleń mogą dodać pogodę. Pożyjemy zobaczymy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
|
![]()
zgadzam sie z toba anie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
|
![]()
Nie żartujcie dziewczyny, w simsach jeszcze można tyle rzeczy ciekawych i całkiem nowych zrobić, że głowa mała, ja sam gdybym miał takie możliwości stworzyłbym grę konkurencyjną o niebo lepszą i bardziej realistyczną
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
Nie powiem, że mi się Simsy znudziły, ale robią się coraz droższe. Po prostu nie wiem czy jest sens kupować coraz to nowszą serię, skoro trójka w zasadzie mi odpowiada. Zobaczymy ile jeszcze nowości dojdzie, ale czasami trzeba umieć powiedzieć stop...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() No dobra, zrozumiałem nagłówek - jestem poprostu zayebisty. W sumie, można byłoby wpleść w te Pokolenia zwierzęta. |
|
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
A ja bym wolała coś a'la cztery pory roku, zdecydowanie
![]()
![]() |
![]() |
#260 |