![]() |
#211 |
Reputacja: 10
|
![]()
chyba tu pisalam, ale ok ;p
hmm... to ja bym chciala: - bardziej rozbudowane interakcje - animacje wsiadania do samochodu, i jeszcze roweru - zeby swiatlo z parcel "wypadalo" przez te okna, w nocy ladnie by to wygladlo
|
![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Studia,zwierzaki,cztery pory roku-moim zdaniem te rzeczy są najbardziej oczywiste bo najbardziej potrzebne
|
![]() |
![]() |
#213 |
|
![]()
ja chce:
-pory roku -zwierzaki -lepsza grafika -normalne wsiadanie do auta i na rower -możliwość kąpieli w morzu -KOSMITÓW!!! -sklepy z ciuchami i butami -wspomnienia -jakiś normalnych wakacji -więcej ciuchów chyba to tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]()
Ludzie, ale Wy macie wymagania.. -.-'
Z tymi rynnami mnie rozwaliło.xd Ja dodałabym: -zwierzaki! -pogodę! -animację wsiadania/wysiadania z samochodu/roweru, -może właśnie sklepy z ubraniami etc.. Tyle w sumie na gwałt CHCĘ! I ludzie, nie narzekajcie tak na 3. Co Wam po tym? Wyobraźcie sobie, jaką WY byście zrobili grę, będąc na miejscu EA. Zapewne giee.. by Wam wyszło z tego.. ; o
![]() |
![]() |
#216 |
Reputacja: 11
|
![]()
Co ja bym chciała uuu trochę tego będzie więc pobawimy się w zmienianie
-zmienić… przepraszam dodać animacje wsiadania do auta na rower itp. -posegregować te interakcje (!) -polepszyć grafikę (!) (udało mi się zrobić w miarę ładną simkę. Zaczynam grać i… moje cudo wygląda jak rozmazany paszczur!!! Dopiero jak przybliżyłam wyglądała normalnie) -zrobić coś żeby te auta przestały tak kwadratowo skręcać (!) -więcej ubrań,fryzur itp. -możliwość wchodzenia do WSZYSTKICH parcel publicznych (!) -pływać w morzu -opalać się -więcej mebli, tapet itp (!) -pogodę i pory roku (!) -wakacje (ale takie żeby ci simowie se wypoczęli a nie ciągle po grobowcach się szlajali. I… to tyle ![]()
![]() |
![]() |
#217 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Posegregować i dodać więcej interakcji, bo jak narazie Trójka mocno odstaje w porównaniu z Dwójką. |
||
![]() |
![]() |
#218 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#219 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
w sumie to chciałabym regulację wzrostu. czasami mnie denerwuje że wszyscy są tacy sami
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|