![]() |
#691 |
Reputacja: 26
|
![]()
Kurczę pióro, teraz to ja się muszę wstrzymać z komentarzem na temat Mei, bo nie wiem, co ona ukrywa. Powiem za to coś na temat jej matki. Ona mi jakoś dziwnie przypomina panią Everglott z "Gnijącej Panny Młodej" (oraz moją ciotkę). Brr.
Ciekawe, co będzie dalej. Bardzo intrygujący odcinek. PS. Dzięki Bogu za moją matkę ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#692 | ||||||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ale fakt, zostawiła go w takim momencie, że sama chętnie bym ją ubiła, chociaż wiem z jakiego powodu to zrobiła ![]() Cytat:
![]() co do Colina i Alii to powiedzmy, że nie będzie tam większych problemów, choć przewiduję tam coś zgrzytliwego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do Marco i Mei to tak jak napisałam Chryzi, jeszcze nie wiem czy będą ze sobą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
|
![]()
O! Dla mnie happy end będzie jeśli jednak nie będą razem. Świetny odcinek, jak zwykle zresztą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Guest
|
![]()
A dla mnie jak będą razem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Guest
|
![]()
A mnie się wydaje, że Mei wyjechała, bo jest w ciąży i chce spokojnie urodzić dziecko.
Lekarza w szpitalu można przekupić, a jej matce to na rękę, bo Marco to ona nie trawi. W ten sposób chciała ich rozdzielić. Wiedziała, że Takeda będzie chciał zająć się Li i dzieckiem, więc zmusiła córkę do wyjazdu. Dla tego nie pasuje jej, że Mei ma przyjechać na rozprawę. Ale to tylko moje domysły ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
|
![]()
florie,Ana021 jak widać każdy ma odmienne zdanie
![]() ale cieszę się, jak zwykle, że odcinek się podobał ![]() Paulincia91 hmm... nie mogę zdradzić dlaczego Mei wyjechała, bo nie będzie już to zaskoczeniem w nowym odcinku, ale każdy może mieć swoje przypuszczenia ![]() dzięki za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#697 |
|
![]()
Alia i Colin.. nareszcie
![]() ![]() Ona wygląda teraz dużo dojrzalej a on i tak jest boski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#698 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dobrze, że mi napisałaś, że jest odcinek
![]() ![]() Matka Li Mei jest wariatką, ale to już wiemy ![]() Dobrze, że Marco nie poszedł z Em do łożka, bo potem by tego żałował. Zwłaszcza, że uważam, że Li Mei wyjechała ponieważ nadal jest w ciąży. Matka ją pewnie jakoś sterroryzowała. Jestem przeciwko Emanuelle . Po pierwsze to Lambertówna a ja bym nie chciała mieć nic wspólnego z tą rodziną. Poza tym na pewno coś ukrywa i dlatego tak się wystraszyła pytania, od kiedy kocha Marco. Na pewno od bardzo dawna i jestem przekonana, że kiedyś mąciła Li Mei. Może nawet podpuszczała Dantego, by mieć Marco dla siebie. A teraz taki aniołek. Nie wierzę w to ![]() Colin się zdziwi, jak zobaczy ją z brzuchem. Poprawki w Alii bardzo pozytywne. Zwłaszcza przez fryzurę wygląda tak trochę drapieżnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#699 |
|
![]()
Do tej pory uważałem Li Mei za niewdzięczną wariatkę, która odwraca się od faceta, który tyle dla niej zrobił. Ten odcinek dał mi do myślenia. Co prawda wciąż uważam, że Li Mei jest wariatką, ale wiem też, że coś ukrywa. Czytając poprzednie komentarze w zupełności zgadzam się z powszechnym przekonaniem, że ona jest w ciąży, a jej chora psychicznie matka widzi w tym problem. Ta kobieta doprowadza mnie czasem do szału.
Jakoś tak wydaje mi się, że Marco nie pasuje do Emanuelle. Teraz, kiedy Dante będzie za kratkami to chyba ona zajmie jego miejsce jako czarny charakter. To w końcu rodzina. Emanuelle ewidentnie coś ukrywa i wątpię, żeby kochała Marco. On prawdopodobnie ulega teraz jakiejś intrydze Lambertów i kto wie czy też nie matki Li Mei. Pozostaje mi tylko czekać na kolejny odcinek.
![]() |
#700 |
Reputacja: 26
|
![]()
Kurczę, nie chciałam zdradzać swoich podejrzeń na temat "co z tą Li Mei", ale widzę, że inni mają podobne podejrzenia jak ja (choćby Brutus). Ale może autorka nas czymś zaskoczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 134 (0 użytkownik(ów) i 134 gości) | |
|
|