![]() |
#122 |
Reputacja: 10
|
![]()
zelkam aleś Ty spostrzegawcza ;D
![]() |
![]() |
#123 |
|
![]()
Ja mogę obejrzeć taki krótki filmik ze 20x a i tak nie zauważę jakiegoś tam szczegółu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
Podobno będzie można wyjść z małym dzieckiem na spacer w wózku, nakręcić ich pierwsze kroki kamerą video (info. z simy.pl). Czy kupię? Na chwilę obecną, raczej nie. Jakoś mnie zbytnio nie zachęca zwiastun i dotychczasowe informacje. Ale cóż, dodatek wychodzi w maju, może dowiem się czegoś nowego - znacznie ciekawszego. Chociaż, wózek mnie już troszkę zachęcił
![]() EDIT: Więc, przeanalizowałam dokładnie trailer, i.. nawet mi się ten dodatek podoba! Ale chyba i tak nie kupię, a nawet jeśli, to poczekam najpierw na opinie. Więc - studniówka, te schody, kamera, wózek - i jestem w siódmym niebie. EDIT 2: Obejrzałam jeszcze raz, i przekonałam się do tego dodatku ![]() Ostatnio edytowane przez eklera123 : 14.03.2011 - 10:49 |
![]() |
![]() |
#125 |
|
![]()
Ten dodatek nie ma żadnej fabuły. Nie wnosi nic specjalnego. Kryzys średniego wieku? Przecież w podstawie też jakiś tam niby był. ALE.... jakoś mnie to rozszerzenie bardziej przekonuje. W zwierzakach wiadomo co będzie, a tutaj? Wielka zagadka. Tak naprawdę prawie nic nie wiemy na jego temat. Mogą dodać parę różnych, niezauważalnych bajerów, które bardzo zmienią grę. Przez to, że nie wiem co w nim będzie i przez to, że jest taki nijaki nie mogę się go doczekać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]()
W zwierzakach nie do końca wiadomo co będzie. No raczej zwierzaki, fakt
![]() Zgadzam się, że dodatek jest nijaki, ale jestem kolekcjonerką i uwielbiam każdą nowość w grze, no poza wampirami z PZ, ale to osobny temat. Najbardziej mnie ciekawi to czy będą studia lub ogólniak, czy coś, i kamera wraz z tym You: View. Poza tym cieszę się z nowości typu spiralne schody, wózek spacerowy. Zawsze mnie najbardziej kręciły drobiazgi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Mnie też kręcą drobiazgi. Takie małe, a tak uszczęśliwia! No, i w pewnej kwestii, zgodzę się, że ten dodatek jest nijaki, ale też tak jakby na swój sposób ciekawy, dochodzi trochę nowych opcji.. Martwię się o ciuchy i meble. Pewnie będzie ich mało, albo jak będą, takie nieciekawe jak z Kariery. Z Kariery jedynie fryzury mi się podobały, chociaż wyglądały podobnie.
|
![]() |
![]() |
#128 |
|
![]()
miejmy nadzieje że w tym dodatku dojdą studia wtedy obiektów może być dużo
i jeszcze jedno na filmiku, widać na jednym zdjęciu jak sim sunie po jakiejs slizgawce Ostatnio edytowane przez maciu67 : 14.03.2011 - 14:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
ja doszłam do wniosku,że po wyjściu Pokoleń/Zwierzaków zrobię reinstalkę simsów i wywalę Po Zmroku.nie używam zbyt wiele jego opcji,większość mnie wręcz wkurza (moje simy nie są gwiazdami,paparazzi to zło a wampirami już się zdążyłam zachwycić).mam wrażenie że po instalacji Po Zmroku gra mi zaczęła zmulać,a gdy wyjdą nowe dodatki to już w ogóle nie dam rady grać.
jeśli usunięcie PZ coś naprawi,to będę megaszczęśliwa ![]() (i pomyśleć,że mam komputer za 3 tysiące,który jest o wiele lepszy niż maksymalne wymagania gry.i naprawdę nie rozumiem w jaki sposób simsy mi potrafią się ścinać.no ale,taka ich magia,że nawet na bajeranckim komputerze nie można sobie normalnie pograć...) Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 14.03.2011 - 14:12 |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
Ciekawi mnie, czy premiera dodatku będzie na początku maja, czy pod koniec. Bo jak pod koniec, to raczej nie zagram jako pierwszy z powodu wyjazdu do Londynu. Więc oby była na początku, bo chcę zagrać w czasie tego pierwszego podniecenia dodatkiem
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|