![]() |
#251 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten zwiastun był wypuszczony omyłkowo. Tylko tak da się to wytłumaczyć. Przecież go skasowali po paru godzinach. No to niby po co go publikowali na parę godzin? Australijski oddział EA Games się pomylił.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#252 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja myślę, że to jest wstępny trailer, że nie pokazują tutaj wszystkiego... Mam taką nadzieję, bo czekałam od samego początku na The Sims 3 Zwierzaki
![]()
![]() |
#253 |
Guest
|
![]()
Kupię, ale nie dlatego że to będzie prawdopodobnie świetny dodatek. Kupuję każdy dodatek. Trudno powiedzieć co kolwiek o Zwierzakach czy o Pokoleniach, np. zwiastun Po Zmroku mówił wiele, a okazało się po premierze, że mało. Wg. mnie bardzo dobrze że oprócz kotów, psów itp., będą np. konie.
|
![]() |
![]() |
#254 |
|
![]()
Jakby koń gotował obiady... xD
![]() |
#255 |
|
![]()
Jak zwykle będę czytać te wszystkie newsy regularnie. Za parę miesięcy będą już opisane wszystkie przedmioty, rasy i interakcje. Dodatek nie zdąży pojawić się w sklepach, a mi już się znudzi. To takie wkurzające
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
jest mało zwierzaków jak na taki dodatek
na filmie widać tylko 6 koń,kot,pies,skunks,szop i sarna |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
Jakbyś przeczytal mojego posta z 9 strony, to bys sie dowiedzial,ze bedzie ich duzo wiecej niz tylko 6
![]() |
#258 |
|
![]()
No fakt. A wiecie co ja bym chciała? Wiewiórki! Byłoby nowe drzewo dla Simów do sadzenia, orzech, i rude kity by kradły Simom orzechy! Ależ by było fajnie!
A ja przeżywam moje własne zwierzaki, w realu. Dzisiaj kupiłam akwarium 112 litrów i chcę przełożyć do niego ryby ze starego akwarium, 60 litrowego. Będzie roboty na parę dni. Ale na końcu ryby będą szczęśliwsze. Do tego jeszcze będę miała parkę mewek japońskich. Za jakieś 2-4 tygodni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
Ja bardzo bym chciał, aby była możliwość, przygarnięcia jakichś dzikich zwierząt. Byłoby fajnie, gdyby było zrobić ze swoimi pupilami jakąś karierę tak jak to było w The Sims 2.
![]() |
#260 |
|
![]()
Kariera zwierząt mnie osobiście nie kręci. W dwójce nigdy moje zwierzaki nie pracowały, to moje Simy pracowały na utrzymanie zwierzaków...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|