![]() |
#271 |
Guest
|
![]()
Pewnie tak jak w 2, bo do domu ,,przygarnąć'' będzie można tylko psa, kota i (tu nowość) konia (raczej). Tworzenie to pewnie też żadna nowość. Tak jak w 2 tylko że kolor będzie można wybrać w tym, no jak to się nazywa? no w tym kółku takim z kolorami i pewnie więcej cech dojdzie.
Ostatnio edytowane przez Seelie : 16.03.2011 - 22:12 |
![]() |
|
![]() |
#272 |
Guest
|
![]()
Zwierzaki, zwierzaczki... fajnie że będą sobie latały po mieście, bez psiaków i kociaków jakoś pusto na mieście
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Guest
|
![]()
Jak by ich tyle chodziło po mieście (zbyt dużo) to by nie wyglądało to fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zgadzam się. W dwójce denerwowały mnie wiecznie wykopane dołki na podwórkach moich ludzi, i to nie przez moje psy, tylko przez obce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
Też mnie to wkurza. Wredne sierściuchy!
Ale i tak są piękne ![]()
![]() |
#276 |
|
![]()
Nazwę pierwszego psa z trójki Sierściuch... Bardzo fajne imię. A jak pasuje do zwierzaka! Chcę mieć dalmatyńczyka, yorka, lub owczarka szkockiego (Colie), lub wszystkie 3.
A ja pozwolę sobie na offtop. Wymieniam akwarium 60l na 112l i od wczoraj wieczorem akwarium już stoi, ale ryby będzie można wpuścić dopiero za kilka dni. Pod tym względem to zazdroszczę Simom. Kupują akwarium już z wodą, i to taką, że mogą wpuszczać ryby od razu po kupnie akwarium... Wspominałam też kilka postów wyżej, że będę miała mewki japońskie... Otóż wprowadzono mnie w błąd i to solidnie. To nie będą "Mewki Japońskie", tylko "przepiórki chińskie" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
chińskie czy japońskie to wszystko jedno i to samo, ważne że z okolic Azji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
Mewka japońska i przepiórka chińska to dwa zupełnie różne gatunki ptaków, które nie mają ze sobą absolutnie nic wspólnego...
![]() Fajnie by było, gdyby dali do trójkowych zwierzaków jakieś dzikie ptactwo. Jakieś wróble, kaczki, gęsi. Ale jeszcze niczego nie wiadomo, pożyjemy zobaczymy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
![]()
Japonia,a Chiny to zupełnie co innego xd.Tylko się już pogubiłem bo mówisz o akwarium,a potem o jakichś przepiórkach i mewkach.Przez chwile myślałem,że to są ryby ;p.Ale nie piszcie już o jakichś rybach i wgle tylko dyskutujcie na temat The Sims 3 - Zwierzaki =.=
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
|
|